2777
2789
عنوان

طبیعیه من وقتی یه پسر پولدار پیشنهاد رابطه میده به ابن فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 72 پست
من خیلی دنبال سواد رابطه و... بودم خیلی رو خودم کار کردم. البته نه بخاطر این که ادم خوبی جذب کنم بیش ...

به نظرت من چیکار کنم از استادم خوشم میاد میترسم ترم تموم بشه دیگه نبینمش 

گل هایی  که به مراقبت بیشتری نیاز داشتند  باغبان های بی تفاوت تری نصیبشان شد .....

بابام بیشتر خرج خورد و خوراکه یعنی مثلا میره یهو ده تومن پول گوشت میده میاد تو خانواده خودش جوری نبو ...

از لحاظ اهمیت خورد و خوراک و لباس نخریدن چقد شبیه بابای منههههه😂😂😂البته اون خودش نمیخره

عیب نداره عزیزم خدابزرگه ،خداکنه خودت پولدار بشی

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحاظ اهمیت خورد و خوراک و لباس نخریدن چقد شبیه بابای منههههه😂😂😂البته اون خودش نمیخرهعیب نداره ...

فک کنم کلا نسل قبل فقط خورد و خوراک براشون مهمه😑

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

به نظرت من چیکار کنم از استادم خوشم میاد میترسم ترم تموم بشه دیگه نبینمش

من خیلی پیشنهاد دادن دخترا رو نمیپسندم. اگه فکر میکنی اونم بهت علاقه داره و یا ممکنه داشته باشه، یجوری غیر مستقیم و محترمانه اگه بتونی بهش بفهمونی که میتونه بیاد جلو خوبه

اما اگه شرایطتون به هم نمیاد مثلا اختلاف سنی یا تفاوت سبک زندگی و ... زیاده و یا کلا تو باقالیاست و حسی بهت نداده زیاد پیگیر نباش😅

لطفا لایک نفرمایید😅

فک کنم کلا نسل قبل فقط خورد و خوراک براشون مهمه😑

وای ارههههه😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامانم میگفت ابن بابات از وفتی عروسی کردیم تا حالا نشده عید یه لباس بخره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !

من خیلی پیشنهاد دادن دخترا رو نمیپسندم. اگه فکر میکنی اونم بهت علاقه داره و یا ممکنه داشته باشه، یجو ...

منم دقیقا قبول ندارم شرایطش سه تاپیک قبلمه لطفا همینجا بیا راهنماییم کن  چند بار بهم توجه نشون داده وگرنه الکی امیدوار نمیشدم ولی فقط توجه نشون داده همین  بعد دخترا گفتن شاید رو من کراشه  منم گفتم نه بابا اسم یه نفر رو میدونه که منم فقط منم تا حالا هیچی بهش نگفتم فقطگفتم همشهریتم مثل اینکه هم قومیم هم هست بیا همینجا بهم راهنمایی بده نه تو اون تاپیکه 🌹❤️❤️❤️

گل هایی  که به مراقبت بیشتری نیاز داشتند  باغبان های بی تفاوت تری نصیبشان شد .....

منم دقیقا قبول ندارم شرایطش سه تاپیک قبلمه لطفا همینجا بیا راهنماییم کن چند بار بهم توجه نشون داده ...

اره الان دیدم. احتمال داره بخاطر اختلاف سنی خودش حتی اگه خوششم بیاد چیزی نگه. یا این که اگر استادته بخاطر ابروش و قاطی نکردن کار با رابطه چیزی نگه. حالا که ترمای اخری میتونی صبر کنی تموم شه بعدا حالا صحبت های غیرمتفرقه کنی مثلا تو اینستا پیامی ریپلای کنی و ...

اما اینم درنظر بگیر اگه دل پسرا با دختری نباشه و دختر بخواد چند حالت پیش میاد

شاید تا اخر هیچوقت عاشقت نشه و اذیت شی

شاید مدت کوتاهی باهات بمونه و بازم اذیت شی

شایدم مستقیم چیزی بگی و ریجکت کنه باز ناراحت شی

پسری که کسی رو میخواد بالاخره بهش میگه

فقط درحدی که جرات داشته باشه نزدیک شه و گارد نداشته باشی جلوش و فقط یکم حس کنه به هم شبیهین و درک میکنی بسشه

لطفا لایک نفرمایید😅

اره الان دیدم. احتمال داره بخاطر اختلاف سنی خودش حتی اگه خوششم بیاد چیزی نگه. یا این که اگر استادته ...

عزیزم مرسی وقت گذاشتی باشه بهتره عجله نکنم نه ترم دو ام میترسم دیگه نبینمش با اینکه احتمال زیاد ترمای بالاتر هم ببینمش  چون عضو هیات علمیه و استاد تخصصیه  درست میگی بهتره ابرو با کار قاطی نشه   و دخترم هم خودشچ سنگین بگیره و پیشنهاد نده  بهتره فعلا هیچ کاری نکنم ببینم اون چیکار میکنه  فقط همینکه رفتارم رو خوب نشون بدم 

عزیزم مرسی وقت گذاشتی باشه بهتره عجله نکنم نه ترم دو ام میترسم دیگه نبینمش با اینکه احتمال زیاد ترما ...

اره حالا پیجی چیزی یجوری داشته باش که اگه ندیدیش بعدا نگی کاش‌یکاری میکردم

اما کاری نکن

موفق باشی عزیزم بهتریننا رو برات میخوام

لطفا لایک نفرمایید😅

اره حالا پیجی چیزی یجوری داشته باش که اگه ندیدیش بعدا نگی کاش‌یکاری میکردماما کاری نکنموفق باشی عزیز ...

همچنین تو مرسی گلم باشه  🌹😁ایشالله میبینمش   خدکنه بهم برسیم🤭