2777
2789
عنوان

روزهای اول بعد از طلاق بچه اتون چه واکنشی نشون میداد چیا میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 38 پست
باباش میگه بعد از طلاق فراموشم کنید . میگه واسه دیدنش نمیام . واسه عروسیشم نمیامباباش خودشیفته استبچ ...

طلاق بگیر چیزی نمیشه 

‏یکی باید باشه که وقتی بقیه ترکت کردن عین تلگرام تنهات نذاره (((((: بده۶۶۶

بچه هایی که تو این شرایط بزرگ میشن خیلی زود منطقی میشن.

پسر شوهر من همه اش ۲ سالش بوده شوهرم و زن سابقش جدا شدن الان ۱۵ سالشه از نظر کنترل روی احساسات و منطقش خیلی با بقیه فرق داره انگار یاد گرفته زندگی همیشه باب میل آدم نیست.

یا خود من از بچگی بین دعواهای پدر و مادرم بودم الانم جدا زندگی می کنن گاهی اوقات نمیشه کنار هم داشتشون زندگی همینه.

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی بابا و مامانم حدودا 11 سال پیش طلاق گرفتن واقعا افسرده شدم همش شبا گریه میکردم همیشه بغض داشتم تا الان که خیلی رو زندگیم تاثیر گذاشته هم خوب بوده و هم بد من پیش بابام موندم و از خیلی جهات ضربه خوردم در کل جزو بدترین کاراییه که پدر و مادر میتونن در حق بچشون بکنن اون موقع 7 سالم بود...

💜🍊Yoongi Marry Me...ARMY💜

نه خودم بچه طلاقم هیچ مشکلی نیس

باباش وقتی خواب بود بهم گفت که بعد طلاق بچه رو هم نمیاد ببینه

و بچم اینو نمیدونه

امروز بهش گفتن بابا کیا بیاد ببینتت ؟ هر روز بیاد خوبه ؟

گفت نه اصلا نمیخوام ببینمش 

گفت بابا دوستم نداره

گفتم باهات بازی میکنه . نمیخوای باهات بازی کنه دیگه ؟

گفت تو بازی اذیتم میکنه .... راست میگه بچم . تو بازی بچمو حرص میده و میخواد بزرگتر بودن خودشو به رخ بچم بکشه و بچمو بازنده کنه

بچمم گفت نمیخوام بابا بیاد دیگه

الانم اصلا صبح تا شب اسم باباشو نمیاره

زنگ هم بزنه . حرف نمیزنه با باباش

باباش وقتی خواب بود بهم گفت که بعد طلاق بچه رو هم نمیاد ببینهو بچم اینو نمیدونهامروز بهش گفتن بابا ک ...

خب خوبه دیگه وابستگی هم ندارم منم نداشتم الانم ۱۰ ساله ندیدمش راحتم

خب خوبه دیگه وابستگی هم ندارم منم نداشتم الانم ۱۰ ساله ندیدمش راحتم

چی بگم گلم

اول دلم میسوخت و میگفتم بچم بچه طلاق نشه

اما الان ک میبینم داره از باباش همون اسیبایی رو میبینه که من دیدم

میگم جدایی به نفع بچمه اصلا

دیگه دلم نمیسوزه به بچه طلاق شدن . میگم خداش خیلی بزرگه و عقله من کجا به حکمت خدا میرسه . حتما که حکمت و قسمت هست و به عنوان مادرش فقط دعا میکنم عاقبت بچم بخیر باشه

ما چه میدونیم از خیر و صلاح خدا

آخییی چقدر بچتون اینجوری اذیت میشه شایدم خدایی نکرده استرسی بشه کاشکی میموندید اصلا یه جوری شدم وقتی ...

بله بچه اسیب میبینه 

یبار پارسال دعوا کردیم . باباش منو زد جلو بچه

شب تو خواب مثل تشنج بچم میلرزید و میترسید

تو بغلم سفت گرفته بودمش ولی بازم میلرزید چند دقیقه

چند شب پیشم دعوا داشتیم 

تا صبح دندون قرچه کرد بچه ام

خونه که نیست . تیمارستانه اعصاب و روانه

خودمم نخوام برم بخاطر بچم باید جدا بشم برم و بچمو نجات بدم

چی بگم گلماول دلم میسوخت و میگفتم بچم بچه طلاق نشهاما الان ک میبینم داره از باباش همون اسیبایی رو می ...

اگر از سمت ایشون اذیته و وابستگی نداره واقعا بهتره براش ، منم همین بودم الان خوشحالم که نیست ۲۵ سالمه الان ، موقع طلاق ۵ سالم بود ، خداراشکر مشکلی ندارم ، حرف نشنیدم و کسیم اذیتم نکرد

۷ سالشهباباش اذیتش میکنهایراد ازش میگسره و غر میزنه و تحقیرش میکنهدست درازی هم میکنه . فکشو فشار مید ...

ای کاش میتونستم بهت نشون بدم چقد بعدش زندگیت قشنگ میشه آروم ساکت بی دردسر غروب با دخترت میری میچرخی از بهار لذت میبری از تابستون برف که میاد تو از بچه بیشتر زوق برف بازی داری وایییی نگم برات غذاهای دونفره کیک پختنا اصلا انگار مرده بودی بعد طلاق زنده شدی خیلی خوبه خیلی فقط فقط فقط یه مشکل داری اونم انقد بد اخلاق و جدی باش که هیچ نر خر ی نتونه بهت چپ نگاه کنه تا جایی هم که میتونی هر شهری هستی منطقه های بالا باش نه پایین اینم خیلی مهمه حرف مردم هم هرجا دلت شکست از حرفشون بسپر به خدا اصلا غم به دل خودتو دخترت راه نده 

اسی حالا ک بچه میگه نمیخام بابامو ببینم تو انقد پاپیچش نشو که دوس داری بیاد دلت تنگ نمیشه.

کلا دیگه راجب باباش حرف نزنین و فراموشش کنین باهم وانمود کنین وجود نداره

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
بله بچه اسیب میبینه یبار پارسال دعوا کردیم . باباش منو زد جلو بچهشب تو خواب مثل تشنج بچم میلرزید و م ...

ایشالا بهترینا برای خودت و بچت اتفاق بیوفته و به آرامش برسه چه با طلاق چه بدون طلاق کاشکی باباش درست میشپ