2777
2789
عنوان

مضحک تر از اونایی که گواهی بکارت رو ترویج میدن اونایین که

| مشاهده متن کامل بحث + 7584 بازدید | 353 پست
شما زن ستیزی میکنیدقیقا هم دلیل بر اینه که از مردا میترسه که طلاقش بدن وخودشو بی ارزش میبینهوگرنه آد ...

اتفاقا ادمی که مطمعنه میگیره از چیش باید بترسه که نگیره؟اونی که مطمعن نیست خودشو به اب و اتیش میزنه میگه نه من نمیگیرم بعدشم طرف ما از دو طرف گواهی میخوان 

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

دوستان پس قبل ازدواج از شوهراتون تست اعتیادم نگیرید

چون توهین به شعورشه

تست های بیماری های مقاربتی ام نگیرید چون باید حرفشو باور کنید نیازی به اثبات نیست

و ما چرا به خدا توکل نکنیم؟🫀#حب_الله                      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی خودم درجریان زندگیم بودم چرا باید برم بگیرم اگه بخوام به هیچکس هم نگم؟؟ضررش هم اینه که مگه من ب ...

اوکی. موفق باشی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
دوستان پس قبل ازدواج از شوهراتون تست اعتیادم نگیریدچون توهین به شعورشهتست های بیماری های مقاربتی ام ...

تست اعتیاد از دو طرف گرفته میشه محض اطلاع

بیماری های مقاربتی هم همینطور

اره درمورد اینکه حق داری بحثی نیس چون هرکی با توجه به شرایط خودش میتونه معیارایی داشته باشهولی حق ای ...

درست میگی ها 

ولی الان کی به کی توی این جامعه اعتماد میکنه؟ 

کلا اعتماد ها از بین رفته

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
درست میگی ها ولی الان کی به کی توی این جامعه اعتماد میکنه؟ کلا اعتماد ها از بین رفته

ببین مردی که بخواد بعد ازدواج بگه چون گواهی نداشتی پس باکره نبودی حتی اگه گواهی هم بهش بدی میتونه خیلی راحت بگه از روشای دیگه رابطه داشتی

پس همه اینا به میزان شعور اون مرد برمیگرده

اگه ترس از مردا نبود هیچکدوم این حرفو نمیزدینقبول کنید از مردا میترسین

قبول کن کسی که میگیرش با کسی که نمیگیرش هیچ فرقی ندارن و هیچ کدوم خودشونو بی اهمیت نکردن قبول کن همه از ترس مرد نمیگیرن همه برای شروع اعتماد میگیرن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

نه اتفاقاشما چجوری میتونی بفهمی طرفت قبلا با زنی رابطه داشته یا نه؟؟با چه ازمایشی؟

قابل اثباته از رو معاینه آلت میفهن حتی گواهیشم دیدم من

و ما چرا به خدا توکل نکنیم؟🫀#حب_الله                      

قابل اثباته از رو معاینه آلت میفهن حتی گواهیشم دیدم من

اونی که شما دیدی تو چنلای فان پخش شده بود واسه مسخره بازی و مربوط به معاینه یه چیز دیگه بود

با این معاینه ای که گفتی چیزی اثبات نمیشه