2777
2789
عنوان

مضحک تر از اونایی که گواهی بکارت رو ترویج میدن اونایین که

| مشاهده متن کامل بحث + 7947 بازدید | 353 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سری فرهنگا از ریشه غلطه واقعا 

مقاومت بعضیا برای درست نشون دادن این کار نمیفهمم 

هروقت مردام رفتن قبل ازدواج گواهی گرفتن شمام برید 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
زنو جنس میدونن متاسفانه اونایی که تشویق میکنن زنارو از مردا هم گواهی میخوان؟

نه دیگه مگه نمیدونی از نظرشون ذات مرد تنوع طلبه و ایرادی نداره قبل ازدواج چیکار کرده باشه حتی خیانت رو هم همینجوری توجیه میکنن

خیلی ها مثل هم شرایط برگشت ندارند.من به عنوان یه دکترای حقوق حتماً توصیه میکنم.

زندگی با ذلت چه فایده داره🤷🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

خب عزیزم شما میگی چکار کنیم تو این جامعه مرد سالار و ضد زن ب این آدمای بی عقل عقب مونده بگن بکارت دارم یا ندارم ب شما ربطی نداره تا کلی حرف بدپشت سر اون دختر درست کنن درحالیکه شاید اون دختر تو عمرش دست ی پسرم بهش نخورده باشه؟ اینکه دخترایی ک با پسرای زیادی بودن حقشونم پسرایی هست ک هرزه بودن اما نمیشه اینو جار زد گلم

الان تا جاییکه ک بلدم هم دخترا هم پسرا همه روابط قبل ازدواج رو تجربه کردن و بعدش ازدواج هم کردن با خیال راحت 

هرکسی هم گواهی بکارت میگیره لابد مجبوره شما چکارشون داری

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

فهمیدن نوعش هم که میدونیم هدفش چیه؟بازم همون اثبات اینکه به خدا من با کسی نبودم😐از ماست که بر ماست

دقیقا

میخوان مثلا سرپوش بذارن رو این قضیه وگرنه ۹۹ درصدشون اون برگه رو هم گرفتن

چون کلی ادم قبل ازدواج دروغ میگن بعدش ادما میرن دکتر که از هم مطمعن بشن که مشکلی ندارن شاید طرف رابط ...

اینا با گواهی بکارت مشخص نمیشه. الحمدلله تمام بیماری‌های مقاربتی تست مربوطه دارن!

گواهی بکارت کاملا جعلیه. من از دهن چند نفر شنیدم که رفتن پیش دکتر ازشون پرسیده باکره هستی؟ با اینکه نبودن گفتن بله. دکتر بهشون گواهی سلامت داد. از اون طرف دختران دیگه ای هم باکره بودن و برای معاینات زنانه رفتن دکتر و برگشته بهشون گفته اینجات سابیده شده اونجا خش افتاده.

همش دکانه برای تیغ زدن زنان مستأصل. هایمن نشانه باکرگی نیست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید
اصلا من که به عمرم تو خانوادمون همچی چیزی ندیده بودم اگر مردی یا خانوادش بگن برو گواهی بگیر بی غیرت ...

افرین دقیقا گل گفتی

اصلا همچین خونواده و همچین مردی ارزش همنشینی هم ندارن که حالا بخوای بهشون همچین چیز مسخره ای رو هم اثبات کنی