2777
2789

میگن گواهی بکارت توهینه ما فقط رفتیم دکتر که نوعش رو بفهمیم

اره رفتی دکتر که نوعشو بفهمی ولی اون برگه هم گرفتی

رفتی دکتر که نوعشو بفهمی ولی همراه با مادرشوهرت رفتی

رفتی دکتر که نوعشو بفهمی ولی گفتی حالا که تااینجا اومدم گواهی هم بگیرم

۹۹ درصدتون دراصل بخاطر گرفتن گواهی رفتین و میخواین مفید جلوه بدینش پس شماهم تو ترویج این اهانت به شخصیت زن شریکین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهانت به زن نیست

پس چیه؟ 

اینکه کسی که یه عمر میخوای باهاش زندگی مشترک داشته باشی بگه من حرفتو قبول ندارم و باورت نمیکنم و حتما باید دکتر تایید کنه که رابطه نداشتی اگه اهانت نیس پس چیه

من مجردم رفتم تنهام رفتم برگه ای هم نگرفتم راضیم هستم از کارم برا خودم و کنجکاویم رفتم نه برا ثابت کردن چیزی به کسی

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

واقعیت رو هم بهشون میگی که اون هایمن اصلا جنسش فیبر و مخاطه و مویرگ نداره که خونریزی کنه و خونریزی بستگی به آناتومی بدن خودش و شریک جنسی و میزان آمادگی قبل رابطه داره باز مقاومت می‌کنن.

اینا دیگه بحث فرهنگ و اطلاعات علمی نیست. براشون ایدئولوژی شده و ازش پیروی نکنند نمی‌تونن زندگی کنن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید

زن ها از اون موقعی که مفت و مجانی خودشونو در انظار عمومی به نمایش گذاشتن ،شخصیتشونو بردن زیر سوال

اگه کسی از پستم خوشش نیومد ریپلای نکنه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
والا که تو بعضی خانواده ها بهتره بری بگیری که بعدا زبون بعضی انسانهای نفهم بسته باشه ....آینده قابل ...

اون خونواده ای که تا این حد بی فرهنگه که بعدا بخوای دهنشو با گواهی ببندی همون بهتر که اصلا باهاشون وصلت نکنه ادم

اصلا من که به عمرم تو خانوادمون همچی چیزی ندیده بودم 

اگر مردی یا خانوادش بگن برو گواهی بگیر 

بی غیرت هستن 

و توهین مستقیم به خانم 

یه آقا از خانمش همچی چیزی نمیخواد 

خانواده های این چنینی ارزش معاشرت ندارن

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
عزیزم.گیر آدم بیشرف نیفتادی که بهت تهمت بزنه و نتونی بزنی تو دهنش

اصلا با اون آدم کلا نباید زندگی کرد چه برسه به اثبات خودت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
پس چیه؟ اینکه کسی که یه عمر میخوای باهاش زندگی مشترک داشته باشی بگه من حرفتو قبول ندارم و باورت نمیک ...

چون کلی ادم قبل ازدواج دروغ میگن بعدش ادما میرن دکتر که از هم مطمعن بشن که مشکلی ندارن شاید طرف رابطه داشته بعد ایدز گرفته از رابطه قبلی حالا اونی که میخواد باهاش ازدواج کنه چه گناهی کرده

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦