2777
2789
عنوان

بنظرتون با این اقا دوست بشم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اصلا اصلا 

اگه یه درصد به فکر آیندتی و رتبه خوب و دانشگاه تاپ میخوای این کارو نکن

اینم بهت بگم رابطه های الان ۹۹ درصدش آدمو بدتر افسرده می‌کنه زندگی آدمو به فنا میده خواهرانه دارم بهت می‌گم 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بیشتر ببینید

لطفا لطفا 😭😭😭😭😭اگه دوست داشتید و در توانتون بود نفری یه صلوات مهمونم کنید خدا خودش نگاهی به زندگیم کنه دیگه کم آوردم خواهرا دعا کنید❤ شوهرم آدم بشه یا خدا خودش عمر منو کوتاه کنه دیگه خستممممممم😭😭😭😭😭😭✋✋

دانش آموخته طب سنتی🥰

همینکه بجا درس فکرت درگیر این چیزاس یعنی رتبت ۴ رقم به بالا میشه رل بزنی دیگه از آخر اول میشی

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
رل زدی دیگه رتبه گوزهم نمیتونی بیاری عزیزم

دقیقن مصداق بارز مهربون بی اعصاب😂😂

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
بیشتر ببینید
اگه رل زدی دیگه نه درست خوبه نه زیر ۱۰۰۰میشی سال اخری گند نزن به تلاشات

هزار بار اینا رو به خودم میگم

میگم ادم باش مثل چیزی که قبلا بودی نمیتونم

خب طبیعیه فشار درسا و افسردگی یک دفعه این اتفاق بیوفته کی بدش میاد

انه عکستو نمیزاری؟😭❤️

نی نی یار میگ تو نزار 😂😔

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید