2777
2789
عنوان

عکس دوس دختر سابق همسرمو دیدم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 39623 بازدید | 428 پست
تو فک میکنی کسی که ذاتش خرابه چهره اش زیباس؟

چه ربطی داره 

مردها مقایسه میکنن

اگه ازت زیباتره باید از یه راه دیگه ای وارد بشی

اول باید با خودت رو راست باشی ببینی این رابطه رو میخوای یا نه

بعدش بقیه موضوعها میاد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا

بله نمی گی آشنایی کسی ببینه دردسر بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
😂😂تبلیغ های جدید سایت چ پشم ریزونه کلیپ هم گذاشتن صدا هم داره

یهو دستم خورد بهش ی صدایی اومد ترسیدم ی روز خخ

دیگه نمیام سایت ازبس تاپیک خیانت میبینم انرژی منفی وارد زندگیم میشه،.

اگه اومد لایکم کنین من رفتم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

همسر منم قبل من ۹سال با یکی بود.ولی واقعا الان الان حالش بهم میخوره از دختره

چندبارم دختره اومد گفت غلط کردم ولت کردم شوهرمم فحش کش کرد پرت کرد بیرون ولی بازم میاد امیدواره😂

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری