2777
2789
عنوان

زشته عید اینارو بزارم جلو مهمون

111 بازدید | 13 پست

امسال به دلایل مشکلات مالی شدیدی که درش هستیم فقط شکلات البته مارک خوب در حد ۲ تومن و شیرینی و میوه ام که کیوی و پرتقال سیب موز خیار خودمون میوه فروش هستیم البته پارسال حتی یه شکلات خوبم نخریدیم خیلی حس بدی داشتم جلو مهمونا چون هر سال اجیل خووووب ۴ مغز با تخمه ژاپتی کدو ولی پارسال امسال 🥲🥲🥲

آره خوبه خداسلامتی بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مهمون سالی یبار میاد ادم دوست داره بهترین شکل ازش پزیرایی کنه

درسته و هر کس در حد توانش سعی میکنه بهترین پذیرایی رو داشته باشه 

پس زشت نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم به مهمونت بدهکار که نیستیمهم اینه دو سه ساعتی کنار هم خوش باشیداز فکر خرید وسایل پذیرایی آنچنا ...

اره باید اینکارو کنم فکرش نکنم ولی میگم وقتی سالی یبار میان کم نذاره ادم