2777
2789
عنوان

دلم به حال مامانم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 35 پست
مامانم منم چند ساله لباس تازه نخریده افسردگی داره بخاطر رفتارای بابام گردش و تفریح هم هیچی تو خونست ...

وااای دقیقا بخدا مادرمنم ب شدت افسردگی گرفته ی برادرشم تو جووونی از دست داده دلش ب دنیا خوش نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادر منم طلا نداره یادمه سر مراسم من رفته بود گوشواره بدل خریده بود خیلی زرد بود تابلو بود یادم میاد ...

عزیزمم این اختلافات دیووونم کرده 

بخدااا خوشیایی ک مادرشوهرم دااره من تو سن ۲۸ سالگی ندارم

عزیزم مقایسه فقط خودتو نابود میکنه میشی مثل الان من یه افسرده عصبی.من اشتباه کردم شما نکن.منم یه عمر مقایسه کردم و حسرت خوردم حتی الانم ادامه داره،اما من مادر همیشه مریضم مقایسه میکردم با هم سن وسالاش که سر حالن والان دیگه مامانم بعدتحمل ۳۰سال بیماری لاعلاج ودردهمیشگی اسفند پارسال از پیشم رفت اما دوستاش ماشاا...هر روز سالم تر و سرحال تر از دیروز.خدا منو ببخشه اما واقعا حسرت میخورم موقع زایمان موقع اسباب کشی موقع عروسی موقع مهمونی همیشه مریض بود ودرد داشت اما بقیه سرزایمان روی سر بچه هاشون وچیزهای دیگه.حسرت یه مادر سالم به دلم موند تا ابد ابد

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

عزیزمم این اختلافات دیووونم کرده بخدااا خوشیایی ک مادرشوهرم دااره من تو سن ۲۸ سالگی ندارم

میدونم ،مادرشوهر من یکی از پسراشو نذاشته ازدواج کنه که کاراشو بکنه کارای خونه مسافرت رفتن و..

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وااای دقیقا بخدا مادرمنم ب شدت افسردگی گرفته ی برادرشم تو جووونی از دست داده دلش ب دنیا خوش نیست

کاش بتونیم کاری کنیم براشون

مامان منم ۳ تا از عزیزاشو پشت سر هم تو ۵ ماه از دست داد تو کرونا 

عزیزم مقایسه فقط خودتو نابود میکنه میشی مثل الان من یه افسرده عصبی.من اشتباه کردم شما نکن.منم یه عمر ...

شما منی یا من شمااا.اابته دور از جون مامان بخدا فکر میکنم اگه نباشه دیووونه میشم میمیرم ناااابود میشم حس میکنم فقط منم انقدر فکر میکنم بهش هیچ کدوم از خواهر برادرم اینجوری نیستن

چیکار کنم؟؟الان میدونی ب چی فکر میکردم اینکه خواهرشوهرم پولداره وبرای سال نو پدد مادرشو دعوت کرده میره براشون کلی چیز میخره میگم چراااا من پول ندارم حداقل برای مریضی و حال مادرم خرج کنم یا میتونستم ی دست لباس بخرم براشون

عزیزم مقایسه فقط خودتو نابود میکنه میشی مثل الان من یه افسرده عصبی.من اشتباه کردم شما نکن.منم یه عمر ...

خدا رحمتش کنه🥺الان ک نیست سخته زندگی؟؟؟ حس میکنم شماهم مثل من زیادی وابسته بودین بهش.من نباشه مامانم میمیرم

شما منی یا من شمااا.اابته دور از جون مامان بخدا فکر میکنم اگه نباشه دیووونه میشم میمیرم ناااابود میش ...

خودتو زیاد درگیر نکن گلم کار درست رو همون خواهر برادرات انجام میدن.ما هم فقط یبار زندگی می‌کنیم بزار خودتم شاد باشی من نتونستم اما انشاا...شما بتونی.من دیگه حس میکنم نابود شدم شما نکن لطفا با خودت

خدا رحمتش کنه🥺الان ک نیست سخته زندگی؟؟؟ حس میکنم شماهم مثل من زیادی وابسته بودین بهش.من نباشه مامان ...

مرسی جانم.بله سختمه تقریبا هرشب خوابشو میبینم اما میدونی درد من یکی دوتا نیست.من خیلی وابسته بودم و آرزوم سلامتیش بود اما مادرم زیاد با من خوش نبود نمیدونم چرا اما منو کمتر از بقیه بچه هاش میخواست اینا همش درده توی قلبم