2777
2789
گفته هفتصد میلیون ریال چندتاصفر داره. ۸ تا داره. اشتباه راهنمایی نکنید به اشتباه میفته

ببینید هفتصد میلیون ریال ۹ تا داره اگه به ریال عددی بنویسی

تبدیل به تومان بشه و بنویسی میشه هشت تا

ریالم میشه عددی نوشت با اضافه کردن ی صفر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه می خواد هفتاد میلیون رو به ریال تبدیل کنه که میشه هفتصد میلیون گفت هفتصد میلیون چندتا صفر داره نگ ...

گفت هفتصد میلیون ریال چند تا صفر داره

هفتصد میلیون ریال ۹ تا صفر داره

هفتاد میلیون ریال هشت تا

هفت میلیون ریال هفت تا

ببینید هفتصد میلیون ریال ۹ تا داره اگه به ریال عددی بنویسیتبدیل به تومان بشه و بنویسی میشه هشت تاریا ...

هفتصد میلیون ریال  اینه  :   700,000,000     ۸ تا صفر داره.   صفراشو بشمار

فک کنم اشتباه متوجه شدی و داری هفتصد میلیون تومان رو که معادل هفت میلیارد ریال هست میگی  7,000,000,000  میلیارد ریال.  اینه که ۹ تا صفر داره

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
گفت هفتصد میلیون ریال چند تا صفر دارههفتصد میلیون ریال ۹ تا صفر دارههفتاد میلیون ریال هشت تاهفت میلی ...

جون من  هفت میلیون ریال رو بنویس  چجوری میگی ۷ تا صفر داره؟  بنویس برام😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
🤣تو هرچیزی خیلی مطمعن باشم بیشتر اشتباه میکنم این بارها برام ثابت شده

😂😂😂✌️✌️