2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری حساب کردی 8تا فک کنم 9تامگه هفتاد میلیون ریال نمیشه 700/000/00هفتصد هم میشه 700/000/0000

به نظرم بگرد ابتدایی رو از اول بخون🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پرفسور،   آخرش چرا ۴تا صفر گذاشتی؟ 

هفتصد میلیون ریال  ۸ تا صفر داره. تمام. 

که میشه معادل ۷۰ میلیون تومان. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

عزیزم 8 تا صفر داره 

بطور کلی همیشه به تومن بنویس یه صفر بهش اضافه کن میشه ریال 

70.000.000 این الان هفتاد میلیون 7 تا صفر داره 

به ریال یک صفر اضافه میشه 700.000.000 میشه 8 تا 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ریال یه صفر بیشتر داره دیگه. اضافه کنید به ۷۰۰ میلیون می‌شه ۹ تا

گفته هفتصد میلیون ریال  یعنی   700,000,000 ریال.    

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چجوری حساب کردی 8تا فک کنم 9تامگه هفتاد میلیون ریال نمیشه 700/000/00هفتصد هم میشه 700/000/0000

عزیزم از سمت راست باید سه تا سه تا جدا کنی نه از چپ 

خب شما میگی ۷۰ میلیون که به تومن ۷ صفر داره وقتی تبدیل به ریال میشه یه صفر دیگه بهش اضافه میشه که میشه ۸ تا صفر

چرا اینقدر سختش میکنی؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

چرا بلد نیستی صفر بذاری؟  تو باید ۳ رقم ۳ رقم صفر بذاری.  چرا همچین میذاری؟  

700,000,000

هفتصد دوتا صفر دارهمیلیون شیش تاهفتصد میلیون تومان هشت تا داره دیگحالا به ریالش کنی ی صفر ریگم اضافه ...

نه می خواد هفتاد میلیون رو به ریال تبدیل کنه که میشه هفتصد میلیون 

گفت هفتصد میلیون چندتا صفر داره نگفت هفتصد میلیون تومان رو به ریال بگید 

هفتصد دوتا صفر دارهمیلیون شیش تاهفتصد میلیون تومان هشت تا داره دیگحالا به ریالش کنی ی صفر ریگم اضافه ...

گفته هفتصد میلیون ریال  چندتاصفر داره. 

۸ تا داره. 

اشتباه راهنمایی نکنید به اشتباه میفته