2777
2789
عنوان

با سهام عدالت چی خریدید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست
مگ به حساب سرپرست خانواده واریز نمیشه؟

نه اون یارانه هست . سهام عدالت دونه دونه به حساب خود افراد میریزن و خودشون تعیین میکنن به کدوم حسابشون ریخته بشه . حساب هم به اسم خود شخصه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما سه ساله عروسی کرذیم دگ همسرم نرفته سهام عدالتشو جدا کنه ک فک کنم باباش اینا میگیرن سهام عدالتو ای ...

سود سهام مثل یارانه نیست که بحساب کس دیگه واریز بشه.کلا از اول سهام بنام خود شخص هست سهام و سودش هم بحساب خودش واریز میشه.اگه داره و نمیریزند حتما شماره حساب نداده.ی پروسه ای داره که باید تایید هویت بشه و بعد هم شماره شبا از حسابش بده که واریز کنند.

عه اها نمیدونستم جند وقت یبار میریزن؟

برید سایت سجام مشخصات همسرتون رو بزنید مشخص میشه به چه حسابیش دارن میریزن . حتی می تونید اون حساب رو ویرایش کنید یه حساب جدید معرفی کنید برای دور بعد . اصلا امکان نداره به شخص دیگه بدن . یا وارد یک حسابی از خود شخص شده متوجه نمیشید یا اون حساب مسدوده یا از کار افتاده یکی دیگه وارد میکنی . انتخاب این که به چه حسابی بیاد با خود شخص هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

میشه جواب بدین من از  دارونت ساشه کلاژن گلد خریدم ۴۵۰تومن تو داروخانه ها میدن حدود یک میلیون الان میترسیدم تقلبی باشه بردم داروخونه به دکتر داروخونه نشون دادم گفت نه تقلبی نیس معتبره اون سایت باز من اعتماد نکردم قیمتاش خیلی عجیبه کسی تجربه خرید داره از اون سایت