2777
2789
عنوان

اولین سختی و بدبختی مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 156 پست

بنظرم سادگی کردید و مقصر خودتونید که براحتی قبول کردید و از هتل درومدید، خودتون باید پیگیر حقتون باشید، قرار نیست که همیشه اوضاع بر وفق مراد ما باشه، همون‌جا داخل هتل باید شماره صنف هتل داران اون شهر رو سرچ میکردید، شماره براحتی براتون توی نت پیدا میشد، زنگ میزدید و پیگیری میکردید، یا حق واقعا باشماست مجبور بودن اتاق بدن یا پول رو برگردونن یا اینکه نه و شما خارج از ساعت رزرو اومدید که خب اونموقع قانع میشدید، الان فقط قیافه معصوم گرفتن و ناراحت الکی بودن به ضرر جیبتون تموم شد!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنظرم سادگی کردید و مقصر خودتونید که براحتی قبول کردید و از هتل درومدید، خودتون باید پیگیر حقتون باش ...

اولین بار نیس این اتفاق افتاد یبارم تو تبریز باهامون لج کردن الآنم اردبیل 

چون تو شهر غریب سکوت کردیم از رو سادگی رد شدیم  تموم شد رفت چون از یه قومیت دیگه تو شهر غریب جایی نمی‌شناسیم کسی نمی‌شناسیم  

فعلا که جا پیدا کردیم بقیش به خیر بگذره همین

🖤🦋

از آبادان که کوچیکتر نیس😂از چه نظر؟!که بگم چجوریه عالیه جنساش اینا واقعا خوبه الهی 🥲

شما فرهنگ و مردم آبادان رو با هیچ جا مقایسه نکن اینقدر که عزیز هستند ❤️

اتفاقا عید اومدیم اونجا هتل کاروان سرا اتاق سه تخته گرفته بودیم گفتن چون شما زودتر رزرو کردین ما براتون یک اشانتیون خاص داریم بهمون یک سوئیت دادن فوق العاده دقیقا دو برابر قیمت چیزی که رزرو کرده بودیم و چقدر عالی بود و خوش گذشت

هیچ وقت دلم نخواسته اون شهرهایی که شما تجربه بد داشتید برم واقعیتش کلا نرفتم ولی بیشتر ایران رو گشتم ندیدم مثل جنوب و خوزستان 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما فرهنگ و مردم آبادان رو با هیچ جا مقایسه نکن اینقدر که عزیز هستند ❤️اتفاقا عید اومدیم اونجا هتل ک ...

مرسی عزیزم لطف دارین شمااا🤍✨خوبی از شماست گلم 

خداروشکرر که بهتون خوش گذشت 

همه جا خوب بد داره متاسفانه 🥲

ولی خب شهر های ترک ما تجربه خوبی نداریم

🖤🦋

مرسی عزیزم لطف دارین شمااا🤍✨خوبی از شماست گلم خداروشکرر که بهتون خوش گذشت همه جا خوب بد داره متاسفا ...

خواهش میکنم حقیقتی هست انکار نشدنی 

من عاشق خوزستانم 

ولی اون شهرها هزار بار تصمیم گرفتیم بریم همین تجربیات اینقدر تو صفحات مجازی بوده و خوندیم و دیدیم بیخیال شدیم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خواهش میکنم حقیقتی هست انکار نشدنی من عاشق خوزستانم ولی اون شهرها هزار بار تصمیم گرفتیم بریم همین تج ...

قربونت🤍✨

ولی خب بقیه جاها خوبن مثلن مشهد. تهران. شمال. اینا عالین 

یعنی مازنی . بختیاری. کورد خوبن 

🖤🦋