2777
2789
عنوان

اولین سختی و بدبختی مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 156 پست

وقت مناسبی برا اردبیل رفتن نیست الان 

اردبیل فقط تابستون باید رفت

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه به من ثابت کرده اردبیلی هل منطق درست ندارن من از یک آنلاین شاپ خرید کردم اردبیلی بود سرمو کلاه گذاشت هیچوقت هیپ آنلاین شاپی انقدر بیشعور نبود ۶ ساله خرید اینترنتی میکنم این تنها لقمه به حرومه بود که به تورم خورد

بهم حمله نشه ولی ما هم تجربه این چنین تو تبریز و یه جای ترک نشین دیگه داشتیم همینم میفهمیدن ترک نیست ...

ماهم تبریز خاستم بگم ولی گفتم ولش الان ترکا دهنم سرویس میکنن منم اعصابم خورده 

🖤🦋

همچین قانونی هیچ جا نداریم احتمالا اون مسافر پول چرب تری داده

حتما همینه ماهم کم ندادیم که این کار کنه 

انصاف آخه ۱۵ساعت اینهمه راه اومدیم از جنوب بعد اینجوری رفتار کنن

🖤🦋

به ترک وفارس بودن واین داستانا نیست همه جا همه جور آدم پیدامیشه

ببخشید پس چرا بقیه شهرت این اتفاق نمیفته؟

چرا همش تو شهرهای ترک ؟! همین اتفاق پارسال تو تبریز برامون افتاد

🖤🦋

آقا میگه دیر اومدین

اصلا نرید اون اتاق قانونی مال شما بوده 

از کجا رزرو کردین؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اجازه این کار رو تا یه ساعت مشخصی اصلا ندارن، زنگ بزنید اتحادیه یا صنف مربوط به هتل داران، پیگیری کن ...

میگه هرکاری میخاین بکنین شما اشتباه کردین 

🖤🦋

اول قوانین رزرو رو بخون و مطمئن شو این موضوع توش ذکر نشده، اگر شده باشه و قبول کرده باشید کاری ازت ب ...

خوندیم همچین چیزی نیس 

آقا ما همیشه مسافرت میریم همیشه هم از گوشی جا رزرو میکنیم اولین بار همچین چیزی میشنوم البته تو هر شهر ترک که رفتیم باهامون لج کردن اولین بار نیس

🖤🦋