یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
نه همکف خونه ساخت سال اول مستاجر بودیم . الانم طبقه بالا میسازهآدم کاری هست دو شیفت سرکار میره ولی ...
بابا ۸۰۰ تومنو بده بهش ارزش نداره اعصاب خودتو خورد کنی حالا ام بعدا هی خود خوری میکنی یا عذاب وجدان میگیری میگی کاش داده بودمش منم هشثدمو میخام بدم مامانم بزاره رو پولش بده قسط وام میبینم اخه با ۷۰۰ مشکلی از من حل نمیشه حداقل اون قسطشو بده راستش امسال لباسم نخریدم چون پول نبود ذوقیم ندارم بازم اگ در حد ۷ ۸ میلیون بود میگفتیم نده اما ۸۰۰ هیچ مسکلی از وسی حل نمیکنه
مامان من گم شدم...میترسم..بیا ممو پیدا کن تورو خدا!
همسر وظیفش هست اما الان نداره. پولشم واسه عیاشی خرج نکرده واسه ساخت خونه خرج کرده.الان پشتش نباشی کی پشتش میخوای باشی.تو شادی همه کنارهمن مهم اینه تو مشکلات چی جوری تا میکنی
نه همکف خونه ساخت سال اول مستاجر بودیم . الانم طبقه بالا میسازهآدم کاری هست دو شیفت سرکار میره ولی ...
چندسال سختی میکشی بعد درست میشه اوضاع خودتو با کسایی که چند ساله ازدواج کردن مقایسه نکن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
الهی عزیزم 🥲🥰🥰 خدا برکت به مالتون بده ایشالله
دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉 باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪
ببین دو سال نیم عروسی کردیم مگه من دل ندارم تازه عروس بودم اول زندگی پول بده خرید کنم ؟ همش بدهی تو ...
عزیزم من حق رو ب شما میدم .اصلا تا کسی توی شرایط کسی نباشه نمیتونه درک درستی داشته باشه از حال طرف .من همسرم اصلا خسیس نیس هرچیم داشته باشع دو دستی میده بهم .ولی اولای زندگی ب حرفم گوش نداد و چقد بدهی بالا آورد و کارش خوب پیش نمیرفت و میگفتم چکار کن چکار نکن یا فلان کار نجاتمون میده اهمیت نمیداد.چقد از خودم گذشتم تا بدیهیاشو صاف کنه از پولم از خواسته هام.الان میفهمم اشتباه کردم مقصر مگه من بودم ک باید میسوختم .خودش مث اینهمه مردم زندگیشو راست و ریس میکرد ومن سختگیری میکردم بهتر بود.مث الان ک خداروشکر همه چی خوبه چون فهمیدم چکار کنم و ساده نگیرم
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔