2777
2789
عنوان

سهامم ریختن‌ شوهرم میگه بده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 102 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه همکف خونه ساخت سال اول مستاجر‌ بودیم . الانم طبقه بالا میسازه‌آدم کاری هست دو شیفت سرکار میره ولی ...

بابا ۸۰۰ تومنو بده بهش ارزش نداره اعصاب خودتو خورد کنی حالا ام بعدا هی خود خوری میکنی یا عذاب وجدان میگیری میگی کاش داده بودمش منم هشثدمو میخام بدم مامانم بزاره رو پولش بده قسط وام  میبینم اخه با ۷۰۰ مشکلی از من حل نمیشه حداقل اون قسطشو بده راستش امسال لباسم نخریدم چون پول نبود ذوقیم ندارم  بازم اگ در حد ۷ ۸ میلیون بود  میگفتیم نده اما ۸۰۰ هیچ مسکلی از وسی حل نمیکنه

مامان من گم شدم...میترسم..بیا ممو پیدا کن تورو خدا!

اره چرا دروغ بگمنه درسم تموم شد دانشگاه نرفتم ادامه ندادم

عزیزم شما برا خودت نتونستی جوراب بخری چرا انقدر از همسرت توقع داری.

همسر وظیفش هست اما الان نداره. پولشم واسه عیاشی خرج نکرده واسه ساخت خونه خرج کرده.الان پشتش نباشی کی پشتش میخوای باشی.تو شادی همه کنارهمن مهم اینه تو مشکلات چی جوری تا میکنی

هرکس شوهرشو میشناسه چجوریه دیگه 

من همسرم به شوخی گفت چقدرشو بمن میدی منم گفتم هرچقدر بخای بهت میدم چون همسرمو میشناسم میدونم پول داشته باشه فوری میده بهم برم هرچی میخام بخرم ازخودش میگذره برامن و بچه ها کم نمیزاره 

ولی اگه شوهره بدی بود عمرا قرونی میدادم پس خودت ببین شوهرت چجوریه بعد بهش پول بده

نه همکف خونه ساخت سال اول مستاجر‌ بودیم . الانم طبقه بالا میسازه‌آدم کاری هست دو شیفت سرکار میره ولی ...

چقدر بچه ای..زندگی کلی چالش داره..تو چالش ها تو میگی خب منم دوس دارم فلان؟!

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
چرا نباید به مردا رحم کرد؟؟چه عجیب

میگن به مردی که رحم کرد بی ارزش میشی

بارها خوندم‌ 

مامانم انقد واسه پدرم کوتاه اومد پول نگرفت اول جونی تا به الان ۵۰ سالگی‌ پول دار شده خیانت میکنه پول میده به یه عوضی‌ 

چندسال سختی میکشی بعد درست میشه اوضاع خودتو با کسایی که چند ساله ازدواج کردن مقایسه نکن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید
میگن به مردی که رحم کرد بی ارزش میشیبارها خوندم‌ مامانم انقد واسه پدرم کوتاه اومد پول نگرفت اول جونی ...

تقصیر خودت نیست 😔

چشمت ترسیده💔

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

الهی عزیزم 🥲🥰🥰 خدا برکت به مالتون بده ایشالله

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

واقعا اگه دستش خالیه بده بهش برای خودتون خرج میکنه دیگه 

در نظر داشته باش که مردا هبچ وقت نمیخوان جلو زنشون ناتوان باشن اما الان حتما لازم داشته که گفته

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
ببین دو سال نیم عروسی کردیم مگه من دل ندارم تازه عروس بودم اول زندگی پول بده خرید کنم ؟ همش بدهی تو ...

عزیزم من حق رو ب شما میدم .اصلا تا کسی توی شرایط کسی نباشه نمیتونه درک درستی داشته باشه از حال طرف .من همسرم اصلا خسیس نیس هرچیم داشته باشع دو دستی میده بهم .ولی اولای زندگی ب حرفم گوش نداد و چقد بدهی بالا آورد و کارش خوب پیش نمیرفت و میگفتم چکار کن چکار نکن یا فلان کار نجاتمون میده اهمیت نمیداد.چقد از خودم گذشتم تا بدیهیاشو صاف کنه از پولم از خواسته هام.الان میفهمم اشتباه کردم مقصر مگه من بودم ک باید میسوختم .خودش مث اینهمه مردم زندگیشو راست و ریس میکرد ومن سختگیری میکردم بهتر بود.مث الان ک خداروشکر همه چی خوبه چون فهمیدم چکار کنم و ساده نگیرم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بیشتر ببینید