2777
2789

بخاطر بی پولی شوهرم از جدا شده چون شوهرم اون موقع دانشجو و کم سن بود رفت با یه پولدار ازدواج کرد که میدونم‌ شوهرش حقوقش بالای هفتاد میلیونه الان 

بعدش من با شوهرم ازدواج کردم با همون دانشجو بی پوله کللللی سختی کشیدم تو زیر زمین زندگی کردم چندسال

حالا دیدم شوهرم هنوز دلش پیش اونه و پیام میدادن به هم و 

حالا میگم چه شانسی داره دختره ظاهرش خیلی معمولی رو به پایینه ولی من تعریف از خود نباشه واقعا خوشگلم ظاهرم همه چی تمومه بدون هیچ عملی

واقعا شانس و پیشونی دارن بعضیا هم شوهر پولدار داره هم عشقش هنوز عاشقشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرف با وجود شوهر هنوز به شوهرت پیام میده شوهرت با وجود تو و بچه هنوز به یاد اونه بعد تو حسودیت میشه؟؟؟ بزن دهن هردوشونو سرویس کن. هردوشونو تهدید کن به لو دادن پیش خانواده ها و شوهر زنه اگه ادامه دادن عملی کن 

چه شوهر لاشی داری؟قدر زنشو نمیدونه به دوست دخترش که ولش کرده میچسبه...همون نباید با بی پولی بسازی که ...

دقیقا دبگه ازون موقع انداختمش تو قرض و بدهی تا تو پستم لباس طلا و همه ویز خریدم ناراحتم شد و برام مهم نیست حالا نمیشه جدا شم

چی بگممم کاش اگر از عشقش خبر داشتی زنش نمیشدی 

من با عشقم ازدواج کردم 

وقتی بزور با پسر عموی بابام عقد کردم بازم ب پیام دادنم ادامه دادم و نمیتونستم عشقمو فراموش کنم آخرش با کلی کتک بهم زدم و با کتک بهش رسیدم

اره سرده باهام‌ بعد خیانتش کلی التماسمدکرد نرم ولی باز سرد شد

جدا شو ارزش نداره توی اون خونه بمونی . حرفاتو بهش بگو و جدا شو بگو توی کشور به این بزرگی یکی پیدا میشه که عزیز دلش باشم که دوسم داشته باشه تو دوسم نداری آزادی برو