2777
2789

مگه چهارشنبه نیست؟ 

یکی اینجا میگه فرداست 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرداسه شنبه هست معمولافردامیگیرن.واقعاچندروزه ازصدای تاراپ توروپ خسته شدیم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
بله فرداست

جدی؟ 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

فرداسه شنبه هست معمولافردامیگیرن.واقعاچندروزه ازصدای تاراپ توروپ خسته شدیم

دیروز تو شهر ما ترقه انداختن یه انباری آتیش گرفته یکمم میگذشت اگر خاموش نمیکردن همه خونه هاااا آتیش می‌گرفت 

فردا شبِ چارشنبه سوریه کاش یه جشن و فستیوال توپ داشتیم بجای ترقه بازی

اره ما همیشه چهارشنبه تو شهرمون برگذار میکنن 

بله

مرسی

فردا شب هست شب سه شنبه اخر سال

آهان بله این درسته مرسی گلم🌸🌸🌸

دیروز تو شهر ما ترقه انداختن یه انباری آتیش گرفته یکمم میگذشت اگر خاموش نمیکردن همه خونه هاااا آتیش ...

واقعانمیفهمم این کارارو اتش میزنن به مال مردم

ماهپسایه هامون بااینکه میدونن میترسموبچه کوچیک دارم بازم میارن میندازن توحیاط

یه باربارداربودم یکی انداخت جلوم ندیدم یعنی تاحدمرگ رفتم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم