2777
2789
عنوان

فراموشی

35 بازدید | 7 پست

من یه کمکی میخواستم من کلاس نهم با یکی از فامیلامون رل شدم اابته دختری نیستم که اهل این چیزا باشم و نمیدوتم واقعن یهو چی اولین رلم بود خب اولش همه چیز خوب بود چ قول قرار هایی و چ خواستن هایی کم کم من وابسته شدم و عاشق بعد سه ماه بهونه کرد که مامانم فهمیده و دیگه باهم در ارتباط نباشیم منم قبول کردم سه روز بعد متوجه شدم که با یکی دیگه رل شده اونم دختری که همه باهاش بودن داغون شدم هر روز کارم گریه و زاری وبود قرص خواب مبخوردم و تا رفتیم دهم همسن هم بودیم دهم دوباره اومد گفت میخامت و اشتباه کردمو و جبران میکنم من احمقم از رو دوست داشتنم قبول کردم یک ماه نشد و که دوباره قضیه قبل و خیانت خلاصع کارش این شده بود و بر و بیاد و دوباره برگرده منم مثل احمقا هر دفعه حرفشو قبول کردم یعنی آدمی بود ک هزارتا دختر تو زندگیش بود بعد دخترایی بودن که با هزار نفر رل بودن بخاطز اونا همیشع منو ترکم میکرد تا الان که شده چهارسال یعنی دوازدعم ک من امسال کنکور دارم رشتمم تجربیه امسال بایکی رل شده و مامانش گفته بگیرتش خب تا الان باید کات میکرد ولی خب انگار وفادار شده بهش دارم دیونه میشم من چهارسال دویدم درستش کنم من چهارسال حرص خوردم الان ب یکی دیگه وفاداری رو یاد گرفته 

ترجیحا بیشتر وقتا دلم تنگ میشه ولی خب دیگه نمیخوام برگرده تو زندگیمم چون واقعن دیگه نمیخوام یه ذخیره باشم شما جای من بودیی چیکار میکردید؟

این روزا اونقدر حالم خراب فقط گریه میکنم و میگم یعنی تموم شد

گورباباش 

شما بشین درستو بخون کنکورتو بده یه رشته عالی قبول شو زندگیت برعکس میشه فردا ن پس فردا میای میبینی از همشون خیلی بالاتر و سرتری 

حالت خوب میشه به خودت میگی اون خرمالویه نارس اصلا لیاقت منو نداشتا من کجا اون کجا

گورباباش شما بشین درستو بخون کنکورتو بده یه رشته عالی قبول شو زندگیت برعکس میشه فردا ن پس فردا میای ...

واسه کنکورم میخونم ولی حالم خوب نیست شرایط داغونم کرده 

حتی عمین الانم میدونم لیاقتم خیلی بهتر از اون ولی دلم نمیفهمه انگاری تموم وجودم رو کشته که حتی ب هیچ پسری دیگه حس ندارم فقط دوست دارم امسال قبول بشم و برم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واسه کنکورم میخونم ولی حالم خوب نیست شرایط داغونم کرده حتی عمین الانم میدونم لیاقتم خیلی بهتر از اون ...

عزیز دلم تحمل کن تو جا نزن درستو بخون واقعا افرین بهت که تو این شرایط داری درستو میخونی که به هدفت برسی 

معلومع ازت دختر با اراده ایی هستی همینجوری ادامه برو جلو درستو بخون مطمن باش همه چی حل میشه حال بدتم تحمل کن درست میشه عزیزم

وقتی خدا یه چیزیو ازمون میگیره ینی قراره یه چی عالی تر بهمون بده

یه جا خوندم که گفته بود هرموقع غم و سختی اومد سراغت خوشحال باش که اخرش خیلی قراره  قشنگ  بشه 

عزیز دلم تحمل کن تو جا نزن درستو بخون واقعا افرین بهت که تو این شرایط داری درستو میخونی که به هدفت ب ...

مرسی مهربونم واسه همدردیت آره واقعاا مطمعنم خدا میخواد موفقم کنه چون همیشه خواب موفقیت میبینم و مطمعنم ینفرو به موقع که لیاقت منو داره تو زندگیم میاد 

واقعا اونقدرم اذیتم کرده دیگه نمیخوام برگرده یه حس بی حسی دیگه ب عشقش دارم یجورایی دیگه دوست دارم دل بکنم و بذارمش پشت سرم و برم

مرسی مهربونم واسه همدردیت آره واقعاا مطمعنم خدا میخواد موفقم کنه چون همیشه خواب موفقیت میبینم و مطمع ...

قربونت اره همینه تو دختر قوی هستی مطمن باش میتونی

و حتما موفق میشی شک نکن گل دختر

قربونت اره همینه تو دختر قوی هستی مطمن باش میتونیو حتما موفق میشی شک نکن گل دختر

کاشکی بشم 

چون وقتی هم دارم درس میخونم باز بعش فکر میکنم که چیکار میکنه یعنی اخرش اونو میگیره

کاشکی بشم چون وقتی هم دارم درس میخونم باز بعش فکر میکنم که چیکار میکنه یعنی اخرش اونو میگیره

ببین سخته واقعا تمرکز کردن اما بخوای میتونه رعایت کنی 

هرموقع این افکار امد سراغت رو یه برگه بنویس بعد درستون بخون بعدش با خودت بگو به من چه اونو میگیره یا نه...سخته قربونت برم میدونم یه مدت بوده فک کردی اون ادمه توعه باهاش رویا چیدی و... اما زندگی همینه یکی میاد یکی میره عین یه تاکسی مسافرا باهمن اما ایسگاه بدی یکی پیاده میشه نفر بعدی  میاد

اما تو ایمان داشته باش به خدا قراره بهترینارو برات رقم بزنه که واقعا هم میزنه با دعا خوندن خدتو اروم کن

همه چی حل میشه یه روزی هم میشه تو به بهترین لول رسیدی و اون ادمو فراموش کردی اما اون ادم پشیمون میشه و برمیگرده دیگ تو نمیخایش 

فقط تو جا نزن درستو بخون تا حسرت بکشه که چرا تورو از دست داده گل دخترم 

پ ن: الان فک میکنی من 40 سالمه   اما 20 سالمه