2777
2789
عنوان

افسرده شدم زندگیم نابود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 35 پست
سعی کن بین درسا گاهی تفریحم داشته باشی یه کم مغزتم استراحت کنه تا دوباره قوای خودشو به دست بیاره

همش درحال استراحتم و میخوام تلاش کنم نمیتونم

تمام روش هاشم امتحان کردم ولی نشد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهش فکر کردم ولی همش اون فکر میاد به سرم که تو میتونستی پزشکی قبول شی اما خودت تلاش نکردی

پزشکی چیه بابا...باید ۷ سال بخونی فقط دکتر عمومی شی...بعدم دوباره چند سال تخصص...بیا برو فیزیوتراپی ۴ سال می خونی زودترم به درامد می رسی..جنعیت ایرانم رو به پیر شدن هست نونت تو روغنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

معلم فیزیکمون واقعا آدم خوبیه اونم میگفت تو تلاشت رو بکن

نیاز نیست کمال گرا باشی.تو سرنوشتت رو نمیدونی تلاشت رو بکن اگر به هدفت نرسیدی شاید سرنوشتت این بوده که بری یه رشته دیگه.هر انسانی توی دنیا هدفی از به وجود اومدن داشته.هدف تو هم این بوده که بری یه شغل دیگه

برادر تاپیکاتو از اول یه نگاهی کردم..بله افسردگی گرفتی..اعتماد به نفست اومده پایین..خوب به خاطر همینم دست و دلت به هیچ کاری نمی ره..

اگه بتونی یه مشاوره بری خیلی بهت کمک می کنه...

قدم اول اینه که خیلی خودتو دوست داشته باشی..برو جلو اینه از خودت با صدای بلند تعریف کن..خودت رو بغل کن...خاطرات بدت رو هرچی ناراحتت کرده رو کاغذ بنویس و پاره کن بنداز تو سطل..موقع درس خوندن اگه فکری اومد بنویس رو کاغد که بعدا بهش رسیدگی می کنی...که خیال مغزت راحت شه که فراموشش نمی کنه...فعالیت های لذت بخش انجام بده..دوست داری چکار کنی؟همین الان فکر کن..خوب اونا رو تو برنانه هفتگیت جا بده..

و ما یه باوری داریم که تو هیچ ارزشی نداری...با مسخره کردن اطرافیان این باور در ما شکل می گیره ولی این رو بدون این خطای ذهن هست انسان ارزشمند هست...مگر یک خودکار ابی اگر بهش بگی قرمز، ابی می شه؟ نه...تو هم یک انسانی و ارزشمندی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز