2777
2789
عنوان

یاد یه حرفی از عروسمون افتادم دیگه خوابم نبرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 75 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف مادرتون بد نبوده حرف عروستون بد بوده؟

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀دلم که نه همه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭همه توزندگیشون یه بار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرماه هرساعت وثانیه دارم از نبودنت ودلتنگیت هزاربار میمیرم 😭😭خدایا تورو خدا منم ببرپیشش ،کمرم شکسته نبودنش خوردم کرده😭💔🖤کاش من بجات میمردم ،توروخدا حال وروزموبیاببین،ببین داغت باهام چکارکرده ببین چقدرشکسته ام کرده😭💔دلم میخاد باصدای بلند جیغ بزنم گریه کنم صدات بزنم خداروالتماس کنم منم بیاره پیشت تااونجا هم مثل اینجا باهم باشیم😭🖤زود رفتی گلم🖤 رفتی داغت موند رودلم😭خدایا حقم این نیست روزی هزار بار بمیرم یبار ببرم پیشش راحت بشم😭😭😭🖤💔چرابغضم چند ساله نمیشکنه آخه 💔🖤😭🥀

بیشتر ببینید

سلام

به نظرم چیز خاصی نگفتن بهتون،کمی حساس شدین و زود ناراحت شدین

ان شاء الله که زودتر هم دامن شما هم عروستون سبز بشه🌸💚

« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»

اون باردار شد،سقط کردبمن گفت،مادرم نمیدونه خبر نداره

خب شاید فقط یه بچه میخواد زندگی خودشه عزیزم و اون قراره بچه رو بزرگ و تربیت کنه با برادرت 

مادرتون هم دخالت کرده و اونم خواسته یه جوری ببنده بحث رو و این رو گفته شما به دل نگیر 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمی‌شود🌿💚 

خب مگه چیه.یعنی از عروستون ناراحتی؟؟؟امیدواره بیاری دیگه.یا کلا در رابطه با موضوع بچه ناراحتی.عب ندا ...

خب وقتی میدونه من مشکل دارم چرا منو مثال میزنع؟

مادر منم از دلسوزی گفته

مثل مادرشوهر من و همه ی مادرشوهرا

ببین اسی جان ، من هم دوست ندارم هیچکس حتی خانوادم درباره بچه دار شدن نشدن ما ، حرفی بزنن حالا بخصوص اگه این موضوع از طرف خانواده شوهر باشه که آدم ها معمولا گارد دارن چون میگن فلانی خانواده شوهره حتی اگه اون شخص واقعا بیمنظور گفته باشه و هدفی ندارد. احتمالا مادرتون گاهی این موضوع رو به عروس گفته و اونها تصمیم به بچه دوم ندارن ، چون بهرحال این یک تصمیم شخصی هست بین زن و مرد خودشون باید اونو بزرگ کنند از هر نظر باید بپذیرن اینو. 

برای همینم عروستون حرصش درآمده اونجوری گفته که مادرتون دیگه تکرار نکنه. هرچند که نباید می‌گفت اینو .

ولی فقط ازین منظر بهش نگاه کن فقط خواسته چیزی بگه که مادرشوهرش دیگه درباره بچه دوم نگه. ببین خودت هم باشی مادرشوهر خواهر شوهر درباره مسأله خصوصی زندگیت ی نظر بدن حتی بیمنظور ممکنه گارد بگیری. عروستون هرچند می‌تونست جواب دیگه ای بده .

انشالله که خدا هرچی دوست داری بهت بده اسی بحق این وقت عزیز. 

آره، خییلی زبون تند و تیزی دارهوالا مادر شوهر منم میگهمن دلم نمیاد همچین جوابی بدم

چون شما اجازه میدی تو خصوصی ترین مسئله ی زندگیت مادرشوهرت دخالت کنه توقع داری زنداداشتم مثل تو برخورد کنه ؟

عزیزم اشتباه نکن،بچه دار شدن فقط به خودت و شوهرت مربوطه ،مادرشوهرت نباید نظر بده 

در ضمن تو این اوضاع بهم ریخته ی جامعه همون یه دونه بچه کافیه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

حالا برای ما قضیه بر عکس بود داداشم مشکل داشتن بچه دار نمیشدن من دومی رو حامله شدم مامانم گفتن کاش صبر میکردی اول زن داداشم حامله شه. من خونه مامانم بودم زن داداشم تا تو پله ها اومد فهمید من هستم گریه کرد رفت ولی من هیچ وقت به روش نیاوردم 

شاید دلش نخواسته بچه دوم بیاره . اینمه چندتا داشته باشه به خودش و همسرش ربط داره نه مادرشوهر.

مادرتون اول شردع کرده ، اما اونم اشتباهه کرده وقتی شما حضور نداشتی همچین حرفی بزنه😒😒😒

اگه بی منظورم باشه بازم ناراحت کنندس

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید