دوستان توی گروه اینستاگرامی هستیم با مدیر این گروه بحثمون شد ایشون اصلا پیامای منو نمیخوندم هی حرف خودشو میزد ، منم بهش گفتم چشمای کورتو باز کن توضیحات منو بخون ، بعد اون بهم گفت قلب سیاه ،منم بهش گفتم عقده ای ، الان ایشون چون شوهرش هم وکیل هست ، اقدام کرده به شکایت ، به نظرتون من بهش گفتم عقده ای کور ، دادگاه پیگیری میکنه این دو حرف رو ؟اگه اکانت اینستا کاملا پاک کنم بازم فتا میتونه پیگیری کنه ؟؟؟
اره ،یه گروه زده مامانایی بچهاشون آلرژی دارن دور هم جمع هستن ،بعد خودش تبلیغ دارو میکنه اون جا برای آلرژی هر کی هم بخواد عضو بشه و از گروه و تجربه مادرا استفاده کنه باید پول بده
من خوندم واسه فحش هایی مثل کثافت هم میشه شکایت کرد دیگه نمیدونم واقعی بود یا نه ولی مادر یکی از دوستای خودم سر فحش ازش شکایت کردن در آخرم یه پولی ازش گرفتن اونطور که خودشون گفتن پوله ریخته میشه حساب دولت برای دولت هست درکل مثل اینکه جریمه ی مالی داره
من تو دفتر قضایی بودم بهت میگم اینقدر شکایت دوندگی داره طرف باید مغز خر خورده باشه بخاطر همچنین بحث پیش پا افتادیی بخواد اون پروسه رو دنبال کنه و اون وقت و انرژی و پول رو بزاره
شوهرش وکیله فک کرده میتونه گو هی بخوره جو گرفتتش از بحث لفظی کنار بکش یه اسکرین شات بگیر و بلاکش کن ...
من کلا بلاکش کردم اومدم بیرون ، بهم گفت قلب سیاه، من هی توضیح میدادم باز اون حرف خودشو میزد منم گفتم چشما کورتو باز کن اون بالا توضیح دادم بخون. عقده هاتم جای دیگه خالی کن ، دقیقا همین جمله گفتم بعدم گفت قلب سیاه شخصیتت همینه منم گفتم هر چی باشم از مریضی بچم پول در نمیارم اونم گفت شکایت میکنم ، بابت تبلیغات دارو پول میگیره ،هر کسی هم بخواد وارد گروه بشه پول میگیره ، البته جدیدا پول میگیره من خودم کاربر قدیمی بودم اونموقع فالوراش کم بود رایگان بود