2777
2789
عنوان

با شوهرتون تو کجا آشنا شدین⁉️بیاین دورهمی ☕

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 65 پست
سلام چطوریییی

سلام قلبم خوبیی

چرا من کاربری تو رو میبینم ذوق میکنم😁

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه روز بارونی داشتم میرفتم سرکار، به اتوبوس نرسیدم. بارون شدید بود نمیتونستم منتطر اتوبوس بعدی وایسم ...

وای چه بامزه 

همون روز که سوار ماشینش شدی شماره داد؟😂

به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » خدایا شکرت💚

هنوز شوهر نشده .تو پاساژ .

ینی فروشنده بود ؟

به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » خدایا شکرت💚

عروسی ...مامانش نشون داد اوشونم‌ گفت اوکیه همینو می‌خوام😐

خوشبخت شین 

ینی فروشنده بود ؟

نه عزیزم

تو پاساژ داشت خرید میکرد. یه اتفاقی افتاد و توجهش جلب شد بعدا چند بار نزدیک همون پاساژ دیدیم همو و پیشنهاد داد .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
تو دانشگاه، البته فعلا در جریان نیست که شوهرمه💅

😂😂😂😂

وای چه بامزه همون روز که سوار ماشینش شدی شماره داد؟😂

نه عزیزم. فرداش داشتم میرفتم سرکار دیدم دم ایستگاه اتوبوس وایساده منتظر😄

تاچندروز همش دم ایستگاه اتوبوس بود. منم محل نمیدادم مثلا🫢😅

بعد خواهش کرد دوباره سوار شم باهام صحبت کنه. سوارشدم، خیلی محترمانه گفت قصدم ازدواجه و این حرفا...

ولی دوستی مون بنا به دلایلی سه سال طول کشید

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

سلام قلبم خوبییچرا من کاربری تو رو میبینم ذوق میکنم😁

قربونت به خوبیت

فدای تو بشم مننن😍😍😘منم حس خوبی بهت دارم🥺