2777
2789
عنوان

انگار مجبورش کردن هشتصد میلیون طلا برا نامزدش بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 60361 بازدید | 547 پست

بعضی ها زبونشون مثل مار افعی نیش میزنه بدجورم سمیه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نامزد چیه دزد بودن بابا نقششون بودع

اخه کدوم دزدی انقد احمقه که فکر میکنه یکی میاد الکی الکی 800 میلیون طلا رو میده دست غریبه  

دزد نبودن خر بودن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

حالا چقدر توهین کردید به اون خریداره! دزد و کلاهبردارش کردین، حالا شاید اون بنده خدا هم دوست داشته برای عروسش سنگ تموم بذاره و یا حتی به قول شماها پز بده ولی راهش رو بلد نبوده و نداشته. تو همین تایپیک های نی نی سایتی مگه کم به هم دیگه پز میدن، پز شغل و درآمد و .....!

شما که باید خوشحال باشی مردم طلا دوست داشته باشند و سرو پاشون طلا باشه

الان باید خوشحال باشم وقتمونو گرفت یه قرون پولم نداشت؟

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

شماره دعانویس عروسه رو میگرفتی کاش

مرد احمقی که بدون سرمایه و دارایی و عدم صداقت در توانایی خریدش برداشته دختره رو برده مغازه 800 میلیون طلا برداشته بعد میخواسته پنج ماه بعد با این اوضاع تورم و بالا رفتن طلا 800 رو با سودش پرداخت کنه آخرم موفق نشده خودش و دختره و خانواده دختر لب و لوچه آویزون اومدن بیرون .....و مطمئن باش حتما دو تا تیکه لباس واسه عروس رو هم چک کشیده که اونم نمیتونه پاس کنه .... والا زیاد تو کوچه خیابون هست بهشون  میگن نادان پرمدعا یا همون طبل توخالی نیازی به دعا نویس نداره خواهر 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اسی حالا که طلا فروشی دارید یه سوال داشتم طلا گرونتر میشه؟ نمیاد پایین دیگه؟بخریم یا نه؟

اصلا نمیشه نظر قطعی داد در این مورد 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

مرد احمقی که بدون سرمایه و دارایی و عدم صداقت در توانایی خریدش برداشته دختره رو برده مغازه 800 میلیو ...

👌👌👌

خاک توسر اون دختر کنن ک فکر کرده با این مقدار طلا خوشبخترین میشه

و چقدر احمق بوده ک میخاسته همسرشو با این چیزا امتحان کنه اونم توی این شرایط اقتصادی

و اون مرد چقدر نادان تر ک با همچین خواسته غیر منطقی موافقت کرده 

و شما و همسرتون چقدر دانا ک طلا رو ندادین وگرنه دیگه هیچی معلوم نبود

خاک توسر اون دختر کنن ک فکر کرده با این مقدار طلا خوشبخترین میشهو چقدر احمق بوده ک میخاسته همسرشو با ...

جمله هاتون کاملا به جا بود ممنون😂👌❤️

دیگه ۸۰۰ تومن آنچنان طلا نیست. فکر کنم سرویس جواهر دیگه میلیاردی شدهاینا ایلی اومدن که شما گول بخوری ...

عزیزم من با ۸۰ تومنم حتی کمترم سرویس طلا فروختیم