2777
2789
عنوان

انگار مجبورش کردن هشتصد میلیون طلا برا نامزدش بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 60352 بازدید | 547 پست
اسی جان شما که تو کار طلا هستین آینده طلا رو پیش بینی کنید لطفا ؟؟؟و راهنمایی که اگه ۳ تومنم پول نقد ...

من بابام سالهاست تو این کاره میگه هیچوقت نمیشه قیمت طلا رو پیش بینی کرد اگه میخواین سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشید طلا بخرید اگر بخاطر چندماهه نخرین چون ممکنه بیاد پایین ولی خب تو ایران تا الان چیزی ارزون نشده اما دیدی مثلا تو طلا رو امروز ۷۳۰۰ خریدی تا ۶ ۷ ماه دیگه پولشو لازم داشته باشی اون موقع شاید شد ۷ تومن یا ۶ و خورده ای پس اگه سرمایه گذاری بلند مدت میکنین طلا بخرین

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوبی کردین 

شهر ما از اینجور کلاه برداری ها زیادهالبته شایدم حرفشون راست بوده ولی خب نمیشه اعتماد کرد 

ما هم والا طلا فروش آشنا داریم گاهی اوقات مامانم کارتشو نمیبره 

بنده خدا میده میگه ببرید اعتماد دارم میدونم میارید مامانمم فرداش یا عصر همون روز میره 

اما وقتی طلاش گرمش بالا باشه خوده مامانمم قبول نمیکنه بیاره

اگه مثلا من بخوام یه طلایی بگیرم که ده گرم باشه اگه نه گرمش رو هفت و دویست بدم و بعد موعد قسط بعدی و ...

عزیزم همون مقدار که مونده از قسط رو باید به روز حساب کنی

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

کجایی بودن؟ کرد؟

آخه  فکر کنم کردا زیاد طلا میزارن 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

میگم میشه به راهنمایی بکنی صد تومن دارم برای خرید طلا این چند روزه قیمت میاد پایین یانه

تا عید میگن پایین نمیاد ولی خب بازم نمیشه پبش بینی دقیق کرد

قیمتشو خودم میدونم. شما گرمشو گفتی منم جواب دادم سرویس ۱۰ گرمم هست چه برسه ۸۰گرم

وقتی خودتون گرفتید چرا فکر میکنید دختر مردم نمیخواد

هر کسی یا توجه به سطح خانوادش توقع داره عزیزم 

اونی که پدرش تا حالا ۱۰ گرمم براش طلا نخریده شاید به طلای ۱۰ گرمی راضی بشه (هر چند یه گردنبند ۱۰ گرمه)

ولی اونی که تو رفاه کامل بوده و هر سال براش میخریدن قطعا راضی نمیشه و توقع همون ۸۰ گرمی داره 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
عمه دخترم طلا فروشی داره.. ولی همیشه میگه از قیمت فردای طلا خبر ندارم.. درست میگه اسی؟

دقیقا بابای منم همینو میگه همیشه

منظورم اینه با دست خالی اونقدر خرج عروسی کرد بعدش طلاق و مهریه و قرض مجبور شد از کشور فرار کرد الانم ...

ای بابا

کجایی بودن؟ کرد؟آخه فکر کنم کردا زیاد طلا میزارن

بلوچا هم زیاد میبرن 

ولی خب میتونست کم کم بخره تا روزه نامزدیش 

آخه ۸۰۰ میلیون طلا کی میده چکی اونم طلایی که هرروز داره قیمتش میره بالا