2777
2789
عنوان

همیشه آرزوم بود کاش خواهر نداشتم

184 بازدید | 20 پست

یبار تاپیک زدم یکی برگشت گفت تو هم زیاد دلسوزش نیستی خیلی ناراحت شدم ولی چیکار کنم اصلا شما جای من ی

بودین چیکار میکردین 

اخلاقش خیلیییی گنده خیلیی هیچ وقت حوصله ی هیچی رو نداره بشدت نامرتب و کثیفه تو اتاقش همیشه عصبیه هیچ وقت نتونستم مثل یه خواهر بزرگتر بهش تکیه کنم

همیشه بقیه رو میدیم خواهراشون تیپ میزدن آرایش میکردن واسه خواهر کوچیکشون خواهری میکردن مهمونی میرفتن با هم خوب بودن هوای همدیگه رو داشتن همیشههه حسرت میخوردم همیشهههه من هیچ وقت نتونستم باهاش حرف بزنم اینم بگم افسردگی داره متاسفانه و چون هیچ وقت به خودش نمیرسه و اخلاقشم که اینطوری هیچ خواستگاری نداشته تا حالا من دقیقا برعکس اونم الان حالم خیلی گرفته خیلییی کاش بمیرم 

دلت میاد خواهر داشتن خیلی خیلی خوبه 

البته نه هر خواهری 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب ؟ همه ی افسرده ها تا این حد اوضاعشون خیطه ؟

خب ااره برادرشوهرم ۵ساله درگیره حتی باداروهم خوب نمیشه فقط کنترل میشه 

عمه ام چندین ساله درگیره 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خب ؟ همه ی افسرده ها تا این حد اوضاعشون خیطه ؟

یه تراپی میبردینش 

یکم از فضای اتاق دورش کنید همین بیشتر باعث افسردگیش میشه 

چند سالشه مگه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
خواهر مادر دوم هست بابت وجودش شکر

خیاب مادر دومه اون موقع تازه پریود میشدم روم نمیشد بگم برام نوار بخرید مال اونو استفاده میکردم هیچ وقت یادم نمی ه چ قشقرقی راه انداخت بجا اینکه درکم کنه به عنوان یه خواهر بزرگتر 

خب ببرش پیش یه دکتر خوب اولش شاید سخت باشه ولی کم کم راه میاد و مشکلاتشو حل میکنه اون خودشم حالش خوب نیست باور کن

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍