2777
2789

سلام عزیزم . بیماری خود ایمنی اکثرا داروی ایمنو ساپرسیو میدن ممکنه مادر دچار کم خونی بشه . قبل بارداری تحت نظر پزشک باید باشین . معمولا در طول بارداری کریز پیدا میکنه به همین علته . البته جای هیچ نگرانی نیست و فقط کافیه قبل اقدام تحت نظر روماتولوژیستت باشی و بهش اطلاع بدی دوز داروها رو تنظیم میکنه

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم درمان داره

بله درمان داره

البته من زیاد از طب اسلامی چیزی نمی دونم ، فعلا در حال یادگیری ام اما یه سری نشانه ها داره غلبه بلغم که باعث سردی رحم میشه

مهمترینش آبریزش از بینی و چشم یا ریختن آب دهان روی بالش در شبه.دست ها و بدن معمولا سرده 

هیچ کدوم از این موارد رو ندارید ؟

همشو دارم

من خودم به خاطر استرس زیادی که داشتم غلبه شدید سودا پیدا کردم به حدی که معدم به هم می ریخت و تا زنجبیل نمی خوردم دلدردم ادامه داشت 

ولی خب من کلا دکتر نمی رم مگر اینکه بزور ببرن منو😂🤭

شاید اگه به خاطر این مشکلم می رفتم دکتر برام قرص ضدتهوع می نوشتن و می گفتن برو آندوسکوپی ولی وقتی شروع کردم طب اسلامی یاد گرفتم خیلی الان بهتر شدم البته طب اسلامی مثل طب نوین توی یکی دو روز درمان نمی کنه امااا درمان همه بیماری ها توی این طب قطعیه و حتی همون دو روز هم تغییرات و بهتر شدن هست در حالی که طب نوین با استامینوفن و مسکن فقط سعی در از بین بردن درد داره نه درمان کامل

شما هم اصلا نگران نباش با علائمی که می گید غلبه بلغم دارید و می تونید به یک استاد طب اسلامی ( نه سنتی ) مراجعه کنید و ان شاء الله که سال دیگه نی نی میاد بغلتون

من خودم کلاس های حاج آقا حسینی رو شرکت کردم

من خودم به خاطر استرس زیادی که داشتم غلبه شدید سودا پیدا کردم به حدی که معدم به هم می ریخت و تا زنجب ...

ممنون خدا به حق این ماه عزیز هر چی میخوای بهت بده 

من خودم تقریبا لاغرم 

170وزن 65

ولی صورتم پف داره با کلی لوپ 

کلی شکم دارم 

وحشتناک استرس دارم 

کم کاری تیرویید دارم 

تپش  قلب 

نازایی هم که دارم 

سنم 26/27

من دوره مزاج شناسی و همسرداری و درمان بیماری رو ثبت نام کردم عالی بوده

دوره ناباروری هم دارن و خیلی ها جواب گرفتن و در اصل به گفته خودشون اگه درست و اصولی رعایت کنید قطعا جواب می گیرید