2777
2789
عنوان

کیا مثل من هنوز هیچی خرید عید نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 86 پست
بدیش اینه ی عده ب بهونه سال نو فقط میتونن لباس بخرن (سالی ی بار)ولی خب امسال همونم نمیشه

نیاز نیست برید خرج گرون دستتون بدید 

باور کنید هیشکی نمیگه آه شال‌ این خانم چقدر زشته 

چقدر مانتوش‌ بده چقدر لباسش فلانه‌ 

هیییییچی 

لختی که نمی‌آید بیرون حرف بزنن ملت 

یه محصول قیمت مناسب در عین حال ارزش خرید داشته باشه 

طول سال حالا به اندازه‌ی یه مانتو یا یه شلوار دیگه پول پیدا میشه خدا بزرگه 

نگرفتم. قصد خریدم ندارم. مگه بچه ایم عید میشه سرتا پامونو نو کنیم؟ مهم آراسته و شیک و مرتب بودنه نه نو بودن

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی چیزای رو گرفتملباس کوردی مانتو کفش

افتخار میکنم ک پایبند اصالت خودتون هستید راستی من خیلی لباس کوردی دوس دارم🥹سالتون پراز خیر و برکت

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
بیشتر ببینید

من برای بچه ام خریدم 

برای خودم و همسرم هیچی نگرفتم 

بجاش یه سری وسایل خونه که قدیمی شده بود رو عوض کردم یا قابل بازسازی بود درستشون کردم 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
منم هیچی نخریدم میدونی من هرسال مامانم با این جمله که کی میخواد بیاد خونمون مگه همینا هستیم یه لباس ...

وای مامان منم  دیروز   به  زور گفتم بریم  خرید   ۴۰۰ تومنم کرایه دادم  هر مغازه ای  رفتیم  جیغ جیغ کرد  که داری   کمد  پر لباس   بخدا هیچی  نخریدم  برگشتیم  انقد ناراحتم  انقد اعصابم خورده  بخدا  لباس خونگی  درست  حسابی هم ندارم  ک بپوشم  تو خونه  

خیلی  اعصابم خورده  همه جور خانوادم منو گذاشتن  تو فشار

یه جفت کفش گرفتم . به نظرم در طول سال باید مرتب بود نه فقط عید لباس جدید خرید 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
افتخار میکنم ک پایبند اصالت خودتون هستید راستی من خیلی لباس کوردی دوس دارم🥹سالتون پراز خیر و برکت

اوم درسته 

الهی عزیزم

همچنین گل

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید