2777
2789
خانما میخواین چیکارش کنینبی شوخی جواب بدین لطفا

من میخاستم ضد آفتاب و آبرسان و مرطوب کننده بگیرم 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خانما میخواین چیکارش کنینبی شوخی جواب بدین لطفا

۵۷۵کفش خریدم از کارت مامانم پسش میدم.بقیشم هیچ کاری نمیشه کرد🤦‍♀️

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ایشالله بیشتر ۸۰۰ هر چند که با این گرونیا اینا پولی نیست

هرکس مطابق سهمی ک قبلا ثبت نام کرده سود میگیره 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
بهمزیستی و کمیته امدادن

چه حرفا نه گلم  مطمین نیستی نگو‌

من بالای یه تومانه والا مامانم گاراژ داره بابامم از اون حرفا بودا سهام فکر کنم یه تومانیه و‌اونموقع که کار میکرد بهش یه شرکت گفت پول بیشتر بدید سهامشون یه تومانی میشه

یعنی سهام بابای منم که فوت شده میریزن برامون؟

خدارحمتشون کنه.احتمالا بریزن.مال بابابزرگمو بین بچه هاش تقسیم میکنن میریزن 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چه حرفا نه گلم مطمین نیستی نگو‌من بالای یه تومانه والا مامانم گاراژ داره بابامم از اون حرفا بودا سه ...

منم ی تومنی هست

پارسال ب همه ۵۰۰دادن ب من ۳۰۰

بعد ب دوستم ۸۰۰ چون کمیته بود

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎برای شفای پسرم ی صلوات بگید🌱

منم ی تومنی هستپارسال ب همه ۵۰۰دادن ب من ۳۰۰بعد ب دوستم ۸۰۰ چون کمیته بود

به من شب یلدا ۹۰۰ریختن نمیدونم برچه اساسی میدن ولی ما دهک ۴ایم‌ و سهام ربطی به دهک نداره یدونه خونه ‌ودوتا ماشین داریم