2777
2789

من یه پسر چهارده ساله دارم که تا دو سه سال پیش نسبتا اروم و بی دردسر بود البته بسیار کنجکاو و جستجوگره ولی دو سالی هست مدام باهاش درگیرم با مشاور هم در ارتباطم ولی کاراش دیوونم میکنه 

آخ تومنی یامن تو😑

پسرمنم ۱۴ سالشه هنوز دیوونم نکرده ولی باوجودبچه های دیگم تحمل بعضی کاراش اذیتم میکنه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ تومنی یامن تو😑 پسرمنم ۱۴ سالشه هنوز دیوونم نکرده ولی باوجودبچه های دیگم تحمل بعضی کاراش اذیتم م ...

فک کنم هردوش 😂

انگار هم یه مرد کامله هم یه بچه کوچولو نمیدونم با کدومش رفتار کنم بغلش کنم میگه من مرد شدم مامان نکنم میگه منو دوس ندارین😭😂

فک کنم هردوش 😂 انگار هم یه مرد کامله هم یه بچه کوچولو نمیدونم با کدومش رفتار کنم بغلش کنم میگه من ...

آره اخلاقاشون نوسان داره

خودش نسبت به من کمروترشده ولی زودعصبانی میشه

تندحرف میزنه ازاونورم رودپشیمون میشه.من بچه های کوچیک دارم اصلاحوصلشونو نداره

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

پسراتواین سن نوازش وبغل کردن دوست ندارن ولی باید بهش نزدیک شین حرف بزنید شنونده خوبی باشید درمورد بعضی کارهاش خودتون به ندیدن بزنین البته کارایی که ضررنداره کتاب درموردبرخوردبانوجوون بخونید بیشتربایدپدرش بهش نزدیک شه چون ازیه جنسن هموبیشتردرک میکنن

پسراتواین سن نوازش وبغل کردن دوست ندارن ولی باید بهش نزدیک شین حرف بزنید شنونده خوبی باشید درمورد بع ...

اوووف با باباش خیلی خوبه اتفاقا من حسودیم میشه در روابطشون بسیاااااار ارامش دارن ولی خب پدرش بیشتر وقتا خونه نیستن و بیشتر وقتا با من تنهاس با اینکه سرگرمی تو خونه زیاد داره همش میگه حوصلم سر رفته منم آسم دارم نمیتونم برم بیرون خونه...اونم بی من نمیره😐

اوووف با باباش خیلی خوبه اتفاقا من حسودیم میشه در روابطشون بسیاااااار ارامش دارن ولی خب پدرش بیشتر و ...

اگه علاقه به کتاب داره ببرین کانون کودک ونوجوان اگه علاقه به کیت های الکتریکی داره براش بگیرین درس کنه علاقش پیداکنید یه کلاسی بفرستین نوجوون بایددست وفکرش مشغول باشه تاسمت خدای نکرده کاری نره

اگه علاقه به کتاب داره ببرین کانون کودک ونوجوان اگه علاقه به کیت های الکتریکی داره براش بگیرین درس ک ...

کتاب هری پاتر و داستانی شاهنامه همه سبکی داره و میخونه ولی کانون نمیره میگه مال بچه هاس نمیشه ام باهاشون بحث کرد که...کیت الکتریکیم زیاد میگیره خودش ولی کلا همش حوصلش سر رفته حتی در حال فیلم دیدن یا مهمونی 🤣بخدا والدین ما فرصت توجه به مارو نداشتن حالا تمام کقت مال بچه هاس بازم طلبکارن...ولی اینکه میگین فکرشون جاهای بد میره قبول دارم مشاور بهم گفت کلاس ورزشی بره ولی تا میزه همش یه جای بدنش درد میکنه کلی عذاب میشه برام با اینکه لاغر نیست و کلا وضعیت جسمیش سالمه 

پسر من 14 سالشه خیلی باهاش مشکل دارم با من خیلی کم بیرون میاد پرخاشگر شده همش بازش پی اس فور میکنه

بازیای خشن براش نگیرین بیشتر ماشین و فوتبال و معمایی براش بگیرین کلا این پی اس و پلی خشونت رو تو بچه ها تشدید میکنه

2810