2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین طلاق یا پرستاری

582 بازدید | 54 پست

من یکساله نامزدم و رشتم پرستاریه ،نامزدم گفت یا من یا پرستاری،،خودم درس و دانشگاه و سرکارو انتخاب میکنم..ولی از طلاق میترسم(باکره ام)از آیندم میترسم نمیدونم چیکار کنم

دارم زندگی کسایی ک شوهر داری میکننو میبینم واقعا پره حسرته ک کاش درس میخوندن و دستشون تو جیب خودشون بود..خودمم علاقم درسمه ولی از زندگی پس از طلاق و آیندم میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی یا من یا کار 😒 

بگو معلومه که تو نه

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

خب این دو روز دیگه گوشیتم ازت می گیره کتابم نمی ذاره بخونی

یکمی دیگم در خونه رو ازت قفل می کنه

یه مقدار دیگه هم بگذره یه قلاده می اندازه دور گردنت

اینا انتظارات بی جاست اگر واقعا داره اینو می گه به نظرم باید یه تجدید نظری بکنی

درس

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
بیشتر ببینید