2777
2789
عنوان

شوهر زشت و پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 39 پست

بایکی ازدواج کنیدکع به دلتون بنشینه ازهرلحاظ

شایدمثلایک روحیه ی شادوسرخوش رویکی بپسنده ودیگری براش مسخره بیادوتوظاهرهم همینطوره شمابایدبپسندی نه دیگری

پول مهمه امادرست خرج کردن وبه موقع خرج کردن وخسیس نبودن خیلی مهمترازپول هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ظاهر برام خیلی مهمه عشق مهمتر ! دستش تو جیب خودش باشه کافیه 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
بیشتر ببینید
چرا اونم خجالت میکشهولی پولدار با کسی ک در حد معمولی داره فرق میکنه اونی ک در حد معمولی داره میتونه ...

واقعا به نظرت با وضعیت فعلی کسی که درامد پایین داره می تونه به خودش برسه؟ 

من خودم تعادل می پسندم

قیافه معمولی با درامد متوسط رو به بالا به نظرم خوبه 

ولی الان موضوع زیبای بی پول

با پولدار زشته 

الان کسی که متوسطه تو مقایسه نیست 

حالا شما ترجیح میدی با شوهر زیبا گشنه بخوابی یا با یه شوهر زشت استیک و کباب و خلاصه غذای گرون؟ 

توف و لعنت بر من اگه بیام سایت. اگه منو دیدی فحش بده بگو مگه قرار نبود دیگه نیای اینجا پس چییییییی شد 😭😭😭 خدایا لطفا دیگه نیام لطفاااااا 

جدا از چهره به دل نشستن خیلییییی مهمه ببین یه خوشگل داریم نچسبهه به دل نمیشینه اخلاقش خوب نیست یا غیزخوشگل داریم ولی به دل ادم میشینه اخلاقشم عالیه پولدارم هست دیگه چرا باید به خاطر چهره ای که پونزده سال بعد از بین میره ردش کنی میگم به دل نشستن خیلیی مهمه

واقعا به نظرت با وضعیت فعلی کسی که درامد پایین داره می تونه به خودش برسه؟ من خودم تعادل می پسندمقیاف ...

اونی ک نداره اگه عقل داشته باشه خواستگاری نمیره بالاخره در حد متوسط از پس زندگیش بر میاد 

من به فقیر بی پول کاری ندارم از طرفی هم اون زشتو نمیتونم تحمل کنم وویییی ولی دومی بهتره

پول همیشه نمیمونه معیار مناسبی نیس 

من شوهرم وضع مالیش خوب بود الان یه شرایط خیلیییی بدی گیر کردیم من ماشین جدا داشتم فروختیم طلا فروختم در حال حاضر تا اردیبهشت ۱۵ملیون بیشتر نداریم همیشه پول ک نیست ک بالا و پایین داره 

اخلاق خیلیییی مهمه 

من متوسط رو ب خوبم شوهرمم متوسط پسرم خوشگل شد خیلی از من و باباش بهتر شد ولی خیلی میشناسم ک مامان و بابا خوشگل بچشون اونقدر خوشگل نشده ولی باید زیبایی نسبی داشته باشه قابل تحمل باشه دیگه