2777
2789
عنوان

شوهرم اصلاا تکیه گاه نیست

322 بازدید | 17 پست

من امروز از سر کار اومدم رفتم تو اشپزخونه تا تمیز کنم دو ساعت و نیمه پدرم دراومده خودتون میدونید چقد اشپزخونه تمیز کردن سخته . لم داده رو کاناپه فوتبال میبینه یا سرش تو گوشیه بهش گفتم بی معرفتی ی کمکم نکردی من پدرم در اومد میگه کاری نکردی که ۴ تا دستمال کشیدی دیگه . هر سال کارش همینه دم عید که میشه عیدو سال تحویلو با اخلاقای گندش زهرماااار میکنه بهم. ازش متنفرم🥲😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین منم شاغلمادم از سر کار میرسه نا ندارهوقتی میبینی شوهرت بیخیاله تو هم مثل اون باش ب خودت سخت نگی ...

اومدیمو کارگری وجود نداشت ادم نباید ی ذره غیرت داشته باشه بگه زنم خسته میشه؟ بنظر شما این نشونه بی علاقگی نیست؟!

والا شوهر همه الان همینجورش ن..همه سرشون تو گوشی...

شوهر من یا سرکاره یا خونه رو مبل سه نفره یا توالت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید
اومدیمو کارگری وجود نداشت ادم نباید ی ذره غیرت داشته باشه بگه زنم خسته میشه؟ بنظر شما این نشونه بی ع ...

بی علاقگی نه ولی نشونه بی مسئولیتیه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
بی علاقگی نه ولی نشونه بی مسئولیتیه

بنظر خووم هر جفتشه. ب من میگه تو هیچوقت هیچکاریو با عشق انجام نمیدی!!!! عکس العمل خودش وقتی میخواد ی کیسه اشغال ببره بیرون: وااااای باز پر شد؟!! چرا انقد اشغال تولید میکنیییییی

وقتی یه بار گله کردی دوبار گله کردی اثر نداشت ....دیگه خودتو با گله کردن بی ارزش نکن تلافی کن 

اونم به هر حال کارش گیر میافته خودتو مشغول کار دیگه کن همین جوابشو تحویل خودش بده 

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

بنظر خووم هر جفتشه. ب من میگه تو هیچوقت هیچکاریو با عشق انجام نمیدی!!!! عکس العمل خودش وقتی میخواد ی ...

چه ربطی به با عشق انجام دادن داره

خوب آدم خیلی کارا رو ممکن بادعشق انجام نده

بگو خوب تو بیا با عشق انجام بده

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

شوهرمنم همینه  امشب ویروس گرفتم افتادم ساعت۹رفت تواتاق خوابید که بچهارو نگیره دخترم ۲سال و نیمشه کلافم کرده دارم میمیرم اینم اذیت میکنه همش روپاهامه و میگه لالایی بخون گلوم دردمیکنه😭

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
نمیدونی چقد دلم میخواد تو خواب خفش کنم

من دلم میخاد از این ترقه های دست ساز بزارم تو ساندویچش بخوره..از درون بترکه متلاشی بشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید