2777
2789

دیدین تا این جاشو که اومده؟

من یه تیکه هاییشو تو اینستا دیدم....خیلی گوگولی ان...😍😍😍

خیلی دارم جلوی خودمو میگیرم که نبینم....چون تو زندگی واقعی فکر نکنم همچین عشقی وجود داشته باشه...

چه حیف .....که عشق هامون مثل تو فیلما نیست....

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂چند روز پیش منو خواهرم به این اسم میخندیدیم

خیلی قشنگه که.....یه پست میدیدم تو اینستا درباره ی این بود که چرا همچین اسمی داره....متاسفانه الان‌یادم نیست دقیق ولی یادمه اون موقع خیلی تحت تاثیر قرار گرفته بودم😅😅😂🤣

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

من دیدم بی صبرانه منتظر قسمت بعدیشم

من سر هر قسمتش گریه کردم، انقدر که عالی بود، البته ممکنه برای بقیه متفاوت باشه، از لحاظ فانتزی بودنش که هست اما بیشتر واقعیت های زندگی رو نشون میده و فقط اون عشقه که تو زندگی واقعیمون عالی نیست

ای آرزوی گم گشته مهمان که هستی؟... 
ولی آدما اگه بخوان،میتونن خیلی چیزا از همین فیلما یاد بگیرن

اره 

منتظورش از این اسم فیلم این بوده که یه شیرینی هایی تو زندگی ما هست که فقط با زندگی کردن میشه بدستش اورد نه صرفا زنده بودن، البته این برداشت من بود، من خیلی چیزا از همین فیلم های کره ای یاد گرفتم فقط برام سرگرمی نبودن، سبک زندگی ان

ای آرزوی گم گشته مهمان که هستی؟... 

ولی این سریال بر اساس یه داستان واقعی بوداااا:)))🥲

بی اصل و نسَب اگر به جایی برسد...کِی آب خنک به بینوایی برسد؟...از باغ خودش کسی نچیند ثَمری...بی مایه اگر به کدخدایی برسد...🌱🤌🏻🌊................وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...!!👨🏼‍🦯

بیشتر ببینید