2777
2789
عنوان

تحمل خانواده شوهر و ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 55 پست
خانواده شوهراگرک محترم باشن چه اشکالی داره صمیمی بشیمن خودم میگم هروقت عروس شدم باهاشون خوب رفتارمیک ...

الان مجردی اینجور میگی خانواده شوهر اگر بد باشن هزاران سیاست بلد باشی باز یه جا نیشت میزنن

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
خانواده شوهراگرک محترم باشن چه اشکالی داره صمیمی بشیمن خودم میگم هروقت عروس شدم باهاشون خوب رفتارمیک ...

من اصلا بی احترامی نمیکنم ولی میبینم پچ پچ میکنن باهم  با من زیاد حرف نمیزنن خب ادم ناراحت میشه  وگرنه خودم زنداداش دارم از خواهر خودم باهاش صمیمی ترم بخدا  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببیت خیلیییییی کم هستن خانواده شوهری که جواب محبتتو با محبت بدن

من به خانواده شوهرم جز گل کمتر نگفتم انقدر باهاشون خوب برخورد کردم ولی خواهر شوهرم ماشالله همیشه درحال تیکه انداختنه از حسادت

مادرشوهرمم بنده خدا ادم خوبیه ولی خب دختر ادم همیشه از عروس عزیزتره مییبینه دخترش حسادت میکنه پشت دخترشو میگیره

شاید اندازه باقی خانواده ها اذیتم نکنن ولی بازم آزار دارن 

خواهرشوهرم پیش عرکس میشینه میگه هرروز خداروشکر میکنیم فلانی عروسمون شده ماهه و فلان ولی میاد عکسای دختری که شوهرم قبل من باهاش بوده رو جلو من به شوهرم نشون میده😕😕

من اصلا بی احترامی نمیکنم ولی میبینم پچ پچ میکنن باهم با من زیاد حرف نمیزنن خب ادم ناراحت میشه وگر ...

خب گاهی واقعا یه چیزایی هست ک نمیتونن بلندبگن حتما چیزمهمیم شایدنباشه ولی نمیشه بگن

خیلی چیزارونبایدسخت گرفت

همیشه دو دسته ادم وجود داره متاهلایی که تحمل خانواده شوهر ندارنمجردایی که تحمل خانواده خودشونو ندارن

من یک متاهلم که حوصله خانواده خودمو ندارم.

والا سمت شوهرم بیشتر خوش میگذره بهم.،😁

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

منم با خانواده همسرم 9 ساله تو یه ساختمون زندگی میکنم

اوایل مثل شما بودم ولی الان واقعا نمیتونم تنها زندگی کنم و به شدت عادت کردیم به هم. 

حتی بین خواهر و برادر هم اختلاف بوجود میاد 

مهم اینه دلتو بزرگ کنی 

شاید سخت باشه ولی بی تفاوتی میتونه کمکت کنه

💖😍😘