2777
2789

بهش گفتم واس عید واسم لباس بخر اول گف دستم خالیه بعد چن روز گف بریم گف از مادرم قرض کردم ولی به مادرم گفتم نپرس واس چی پول میخوام

حالا مادرش با بابام تلفنی حرف میزده ب بابام گفته عیدی رو دادیم ب محمد(نامزدم) واس زهرا( اسم مستعارم) خرید کرده

اخه نامزدم چرا بهشون گفته

چون بچه ننس

خدا به دادت برسه

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اه اه اینقدر بدم میاد هنوز هیچی نشده شروع کرده خاله زنک بازی 

با این ادم تکلیفت رو مشخص کن 

عیدی نخری سنگین تری تا اینکه بره از مادرش قرض کنه 

این مادره که هم که زنگ زده به بابات نشون میده از اوناس که ابرو ادمو میببره واسه چندرغاز 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
چیکار کنم

فراررررررر

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

کلا اینجور مردها که باید دائم به مادر گزارش لحظه به لحظه بدن اصلا خوشم نمیاد، توی کتم نمیره. بارها هم همینجا گفتم که از این تیپ مردها متنفرم... حالا یکیش گیر خودم میاد بشین ببین😂

چیکار کنم

اگه مامانش زن خوبیه که هیچی. داداش منم بچه ننه هست. ولی اینقدر مامانم هوای عروس داره که زنداداشم تو خوشبختی غلت میزنه. ولی اگه مادر شوهرت آدم نیست. همینجا تمومش کن. چون نابودت می کنن