2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کلا بهتره نمازهای مستحبی ایستاده خونده بشه اما نشسته هم بخونی خوبه ، اون ۱۱ رکعت نماز شب برای یک شبه تو طول یک نیمه شب باید خونده شه ، اما تو اگر نمیدونی همون ۳ رکعت آخرش هم ثواب های خیلی زیادی داره !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

این یازده رکعت چطوره گوگلم زدم واقعا متوجه نشدم

۴ تا دو رکعتی مثل نماز صب میخونی ب نیت نافله شب

ی دو رکعتی جدا ب نیت نماز شفع.

یک ی رکعتی ب نیت نماز وتر

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

من کلا نشسته میخونم.و فقط هم سه رکعت آخر میخونم،اگرهم خیلی خسته ای یا وقتت کمه یک رکعت آخر هم میتونی بخونی. 

اگه شما میتونی همون یازده رکعت بخون،من چون مشغله زندگیم زیاده معمولاً همون سه رکعت یا هم بعضی وقتا همون یک رکعت آخر میخونم .

این یازده رکعت چطوره گوگلم زدم واقعا متوجه نشدم

۱۱ رکعت ، ۸ رکعتش نماز شبه که به صورت ۴ تا ۲ رکعتی مثل نماز صبح میخونی ! 

۲ رکعتش نماز شفع هستش که مثل نماز صبحه ! نیتش فقط فرق داره! 

۱ رکعت هم نماز وتر که حمد و اناانزلنا و قنوت و رکوع و سجده توی قنوت خواسته هاتو میگی و تشهد و سلام 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ولی سعی کن حتمابخونی حتی شده یک رکعت آخر و هرشب بخون چون واقعا نماز بسیار پرفضیلتی هست حتی میتونی خوابیده تور رختخواب هم بخونی فقط بخون.خدا قبول می‌کنه مطمئن باش من این حرفا رو ازیه شخصی که معلم قرآن و حافظ قرآن بود شنیدم .

ولی سعی کن حتمابخونی حتی شده یک رکعت آخر و هرشب بخون چون واقعا نماز بسیار پرفضیلتی هست حتی میتونی خو ...

الان که پریودم بدنم کثیفه اما خوب که شدم میخوام دوسه شب بخونم

حاجت محالی دارم