2777
2789

خوشگلا من این هفته عروسی دعوت شدم 

لباس مناسب ندارم 

نسبتا هم نزدیکم 

مزونی رو میشناسید لباساش قشنگ باشه و خوش قیمت واسه فروش یا اجاره بهم معرفی کنین؟

سمپره و کاوانی رو رفتم 

سمت مدرس هم گشتم 

پسندم نشد چیزی 🥲

تو دیوار هس نگا بنداز مزون ها رو بهت نشون میده..

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوبهار مغازهای مختلفی لباس مجلسی دارن اگر اونجاهام پسندت نشد انلاین بخر

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید
اخه خیلی وقت ندارم سه شنبه مراسمه فکر نکنم برسه اصلا دستم 😭

نوبهار بعضی از مغازه ها که توی ویترین شومیز و اینا گذاشتن، داخل بری مجلسی هم داره؛ خلاصه کل مغازه ها رو بگردی گیر میاری صددرصد من رفته بودم کارای شیکی داشتن 

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید

از میدان شهرداری روبه سه راه برو یا برو نوبهار دست خالی نمیای،کسری هم۲تا مغازه هست ببین

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
نوبهار بعضی از مغازه ها که توی ویترین شومیز و اینا گذاشتن، داخل بری مجلسی هم داره؛ خلاصه کل مغازه ها ...

اها فکر کنم میدونم کجا میشه 

میرم میگردم ایشالا پیدا کنم 🤕

اها فکر کنم میدونم کجا میشه میرم میگردم ایشالا پیدا کنم 🤕

پبدا میکنی صددرصد

بیشتر ببینید
از میدان شهرداری روبه سه راه برو یا برو نوبهار دست خالی نمیای،کسری هم۲تا مغازه هست ببین

فک کنم میدون شهرداری رو گشتم امروز 

چیزی که بهم بیاد پیدا نکردم 🥲

مرسیی