2777
2789
عنوان

پارتنر شما از اینکه به دخترای اطرافش حسادت می‌کنید خوشش میاد⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 23 پست

بعضی آدم‌ها واقعاً از این‌که طرف مقابلشون حسادت کنه، لذت می‌برن. این کار ممکنه به خاطر دلایل مختلفی باشه، مثلاً:

• احساس قدرت: وقتی می‌بینه حسادت می‌کنی، حس می‌کنه کنترل رابطه دست اونه.
  • نیاز به توجه: شاید دنبال اینه که بیشتر بهش توجه کنی.
  • ناامنی یا کمبود اعتمادبه‌نفس: بعضیا با تحریک حسادت، می‌خوان ارزش خودشون رو تو رابطه بالا ببرن.
  • عادت یا سبک رفتاری: شاید قبلاً این کارو کرده و دیده جواب داده، پس ادامه می‌ده.

اما این‌که آیا "همه مردا اینجورین؟" نه، قطعاً نه. بعضی‌ها فقط دنبال یه رابطه سالم و بدون بازی‌های روانی هستن.

حالا تو حسادتت رو چجوری نشون می‌دی؟ دعوا می‌کنی، سرد می‌شی یا یه واکنش خاص نشون می‌دی که اونم لذت ببره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من امروز مشاوره داشتم بعد قرار بود برم پیاده روی نرسیدم گفتم قسمت نشده برم گفت ازت نخواستم ازدوا ...

حرفش لحن شوخی داشت، ولی یه جورایی هم کنایه‌آمیز بود. انگار می‌خواست بگه که پیاده‌روی چیز مهمی نیست که بخوای درباره‌ش از "قسمت" حرف بزنی، چون معمولاً این کلمه رو برای چیزای خیلی جدی مثل ازدواج یا اتفاقای مهم زندگی به کار می‌برن.

حالا بستگی داره چطور گفت:

• اگه با لحن شوخی و خنده بوده، احتمالاً فقط خواسته سر به سرت بذاره.
  • اگه با لحن سرد یا طعنه‌آمیز گفته، شاید یه جور نیش زدن غیرمستقیم باشه، مخصوصاً اگه بحث "قسمت" توی رابطه‌تون براش حساسیت داشته باشه.
حرفش لحن شوخی داشت، ولی یه جورایی هم کنایه‌آمیز بود. انگار می‌خواست بگه که پیاده‌روی چیز مهمی نیست ک ...

اهااا بعد منظورت چیه ازین که بحث قسمت توی رابطمون حساسیت داشته باشه برا‌ش 

این قسمت ازدواجو گفت ناراحت شدم

اره من حتی رو خانوادش هم حساسم🤭

ولی رعایت میکنه

دیروز با یه دختر ۴ یا ۵ ساله تو ترافیک گفت حرف زدم باهاش قهر کردم 

هرچی اون میگه بچه بوده بعدشم اون شروع کرد به حرف زدن کوچولو بود و ...

من مرغم یه پا داره

هنوز برداشته به دختره چیپس داده😒😡

غم دیده زاهدان💔😅 با افتخار بلوچ هستم

منکه اوایل سعی میکردم نقطه ضعف ندم بدتر میشد چرا

من نامزدم اوایل میدونست از تعربف کردن نسبت به یه دختر که همسنم بود ورغیب بودیم باهم خوشم نمیاد... اونم شروع کردن تعریف کردن از اون منم اوایل گارد میگرفتم... ولی بعدا حرفاش رو تایید کردم وحتی دوتا دونه از خوبی های دختره میگفتم... نامزدم تعجب کرده بود... برای همین دیگه نمیگه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺