2777
2789

من پارسال جایی کار میکردم اینا حقوق ماه آخرمو ندادن نصف ماه رفته بودم بعد یه پولی دستم داشتن منم اونو پس ندادم از مرجع پرسیدم میگه مشکل داره حالا چطوری برگردونم باهاشون دعوا کردم واین که خب اون پول حق و حقوقمه اینا چطوری حساب میکنن میگن مشکل داره مگه قراره مفتی کار کنم؟بعد اگر برم شکایت کنم که خیلی بیشتر از اون باید بهم بده پول بیمه و سنوات و خسارت هم باید بهم بده به اجبار هرطور حساب میکنم نباید مشکل داشته باشه چه کار کنم 😔

وقتی میگن حقم بوده چرا پرسیدی؟

میگی نصف ماه کار کردی 

حقوق ماهت چقدره ؟

پول اونا که دستت هست چقدره؟

با هر لحن رو کلماتی باهام صحبت کنی..دقیقن لنگه خودت جوابت رو میدم !!!!!!! فقط با شدت بیشتر

وقتی میگن حقم بوده چرا پرسیدی؟میگی نصف ماه کار کردی حقوق ماهت چقدره ؟پول اونا که دستت هست چقدره؟

۱تومن از طلبم تازه کمتره

آخه برگشت گفت حلال نمیکنم من عذاب وجدان گرفتم گفتم نکنه مشکل داشته باشه پولم خیلی حساسم رواین مسئله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱تومن از طلبم تازه کمترهآخه برگشت گفت حلال نمیکنم من عذاب وجدان گرفتم گفتم نکنه مشکل داشته باشه پولم ...

اگر مطمئنی که ظلم نکردی و دقیقن اندازه حقته که هیچ

اما اگر فکر میکنی بیشتره مبلغ بیشتر رو برگردون تمام

با هر لحن رو کلماتی باهام صحبت کنی..دقیقن لنگه خودت جوابت رو میدم !!!!!!! فقط با شدت بیشتر

عذاب وجدا دارم از وقتی گرفتم بخدا میترسم

مگه نمیگی کار کردی 

عذاب وجدان چی داری 

اون باید عذاب وجدان داشته باشه 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
اگر مطمئنی که ظلم نکردی و دقیقن اندازه حقته که هیچاما اگر فکر میکنی بیشتره مبلغ بیشتر رو برگردون تما ...

والا نمیفهمم چرا میگه مشکل داره برو شکایت کنم که ده برابرشو باید بهم بده اصلا منطقی نیست

چطور اون عذاب وجدان نداره که پول تو رو نداده ،منم پارسال جایی کار می‌کردم پولمو نداد هرچیم بهش گفتم ...

منم دقیقا همین شد دیگه طلبشونو ندادم گفتم جای بدهیم برمیدارم بعد پرسیدم میگه مشکل داره اعصابم خورد شده