2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13091 بازدید | 297 پست
به بچت بگو زنگ بزنه بگه.بعدشم خودت زنگ بزن وبگو انقدر زنگ بزنید .انقدر بگین شاید به خودش امدخداذلعنت ...

خوب نمیتونه حرف بزنه بچه م. دو سال و سه ماهشه. بیشتر بصورت تک کلمه و حرکات دست منظورشو میفهمونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من راستش توی اون خونه امنیت جانی و ناموسی ندارم. هم آبروم هم جونم در خطره اونجا.امیدوارم متوجه منظور ...

خدا ازش نگذره

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
من راستش توی اون خونه امنیت جانی و ناموسی ندارم. هم آبروم هم جونم در خطره اونجا.امیدوارم متوجه منظور ...

خدا کمکت کنه.

از تهمت ک نترس اگه برونی ننه حرومزاده شوعرم چ تهمت‌های ناموسی ب من میزنه کلا پارانویید و متوهم و روانین..ب خدا واگذار کردم ب حق همین روز عزیز ب زودی جوابشو بده

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
بچم ۲ سال و سه ماهپنج ساله ازدواج کردم

خدا حفظش کنه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
دارایی هاشو ب نام کی زده یعنی هیچی ب نام خودش نیس

من قضیه م خیلی مفصله‌..  تقریبا 1 سال قبل از اینکه زندگیم از هم بپاشه، این و خونوادش با نقشه با من پیش میرفتن و از قبل همه چیو برنامه ریزی کرده بودن. از طرفیم پای یکی دیگه تو زندگیش در میان بود و من نمی‌دونستم

توی اون یه سال که من سرم عین کبک زیر برف بود و فکر میکردم همه چی گل و بلبله، خودش مخفیانه هرچی بود رو به نام مادر و خواهر و شوهرخواهر زد. از این ورم منو گول زد با چرب زبانی ، 200 گرم طلامو ازم گرفت بعنوان قرض. گفت بهت پس میدم. طلاهای مجردیم بودن...

من هیچ مدرکی برا طلاهام نداشتم. چون طلاها رو با فاکتور بهش دادم ببره بفروشه.

خلاصه که همه کاراشو کرد و خیالش راحت شد دست من به هیچ جا بند نیست، بنای اختلاف و ناسازگاری گذاشت و علنا توی روم میگفت خیانت میکنم بهت... بعد از کلی اتفاقات، من و بچمو از خونه بیرون کرد

خیلی خیلی مفصله و پیچیده. حساب شده تمام کاراشو پیش برد طوری که هیچ جوره نتونستم ثابت کنم. میگم که 10 سال قبل منم یه تجربه طلاق دیگه داشت و حسابی کار بلد بود

یبار اتفاقی با ی آقایی آشنا شدم کارمند شرکت نفت بود خیلی هرز می‌پرید حتی تو همون موقع ۱۰۰ ش و نت زد بهم 

دو تا هم بچه داشت عکساشونو فرستاد دیدم 

همش پولشو در راه های خرابی خرج میکرد خدا لعنتشون کنه 

درد خودم یه طرف ...غم توهم غمگین ترم کرد💔بحق فاطمه زهرا شوهری که اینجوری میکنه با زن و بچه اش سال جدیدو نبینه

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲