2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 12932 بازدید | 296 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن جنگ جنگ تا پیروزی اینقدر دم پرش بشو آرامش رو ازش بگیر برو محل کارش دست بزارروی ضعفش

کار درست 👌👍

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
میترسم اون اون بدتر عذابم بده اذیتم کنه.کارای وحشتناک ازش برمیاد

تو ک دیگه جدا شی ولش کن بهش فکر نکن بالاخره دخترت بزرگ میشه همینجوری نمیمونه اینجوری هم خودتو نابود میکنی هم دخترتو بابا تموم شده رفته فک کن مرده اصلا وجود نداره بفکر دخترت باش ایندت روزگار همینه واسه یکی میسازه میبرش تو اوج واسه یکی بدبیاری داره میزنش زمین 

کرمانشاهی هستی؟ منم کرمانشاهم

پیش پرداخت سکه چه زمانی بوده که دوتا براش نوشتن؟؟

من ۱۴۰۱ جدا شدم با اینکه چیزی به اسمش نبود ۴تا پیش گرفتم و رفت قولنامه جعلی درست کرد واسه طبقه بالای خونه باباش بودیم و منم قاطع گفتم برنمی‌گردم و خواست ناشزه کنه و حرصم بده و منم هیچ واکنشی ندادم و دید هیچ جوره کوتاه نمیام دوماه بعد خودش اومد گفت بیا توافقی

بله. اگه درخواست تمکین بده و من نرم سر زندگی ، می‌تونه این کارو کرد. منتها با یه قرارداد اجاره سوری. ...

عزیزم الان شنا بری شکایت کنی بکی می‌خوام زندکی کنم راهم نمیده چطور میشه

محکوم نمیشه

خونه خودت کرایه کردی یا از خودته

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!

خاهر بنظر من دست از سرشون برندار

این آدم مطمعن باش عاقبت به شره

فامیلاشون چی اونارو پیدا کن توام بشین نقشه بکش 

و اینک گفتی قاضی خیلی مشکوکه ی همچین چیزی خیلی بعید 

من خانواده اینجور میشناسم ک دخترا مردم بدبخت میکنن

خاهر ومادر همش تو کار طلسم آن  چقد زندگیا رو خراب کردن ببین پیگیر باش ولشون نکن بلخره فامیلی دارن پیگیری کن

مگه مهریه نداشتی؟

چرا. ولی خیلی قبل تر از اینکه اختلافاتمون شدت بگیره، انگار که برنامه ریزی کرده بود ، همه چیو زد به نام خانوادش. حقوقش هم نمیدونم چیکار کرده کلی وام و قسط سوری ردیف کرده، دریافتیشو رو آورده رو 15 تومن

دوتا پیش پرداخت بهم داد و دو سال یک سکه