2777
2789
طرف ملک فروخته در عوضش طلا خریده از ماست که برماست حالا کسی پول نقد داره اشکالی نیست طلا بخره اما اخ ...

ملت عزیز ایران همینجورین تا میفهمن یه چیزی داره گرون میشه سریع حمله میکنن و تا اون چیزو تموم نکنن ول کن نیستن بعد چند وقت اون النگو رو دوس داشتم الان رفتم قیمت کرده میگه ۴۸تومن در صورتی که اگه قبلا میخریدم نهایتا میشد ۱۵تومن

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

از بس میخرن میره بالا اگر ی کم از بازار مالی سردر میاوردن میدونستن با نخریدن ما تقاضا کم میشه قیمت م ...

بخدا توایران اینجورنیست

یبار اخبارمیگفت تو آلمان دوبار درسال پنیرگرون شده مردم اعتراض کردن نخریدن دوباره ب قیمت قبل برگشته

ولی اینجا مردم نخرن هم از خداشونه صادر میکنن

مثل میوه ولبنیات ک صادر میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت طلا بستگی به قیمت  اونس جهانی و دلار داره

وقتی طلای جهانی به بالای ۳ هزار دلار و  خود دلار ۹۳ تومن شده طلا هم گرون میشه 

این ربطی به خرید کردن و نکردن مردم نداره 

همین الان هیچ کس طلا نخره هم اونس پایین نمیاد چون اثبه خاطر حمله به یمن افزایشی

تهران میری دو دونه کنجد پاشیده میکه بیست تومن میشه بخدا پنحاه تومنم هست

وای خدا خودش کمک کنه با این حقوقهای ناچیز

من همدانم بخدا دارم از همه چیزم میزنم ک یمقدار پس انداز داشته باشیم برا پول پیشمون

لباس فقط براپسرم خریدم خودم وشوهرم هییییچی😂

دیگه میگم ازماکه گذشت نفهمیدیم زندگی چجور بود حداقل پسرم خوب زندگی کنه😔😔

بخدا توایران اینجورنیستیبار اخبارمیگفت تو آلمان دوبار درسال پنیرگرون شده مردم اعتراض کردن نخریدن دوب ...

مگه چقدر میتونن صادر کنن؟؟ حمایت اصلیش با مردم خودمونه صادر کردن هم برای هر چیزی ب نفعشون نیست با هر قیمتی نمیتونن صادر کنن کشورهایی ک از صادرات ما استقبال میکنن انچنان تعداد زیادی نیستن مورد اصلی فرهنگ اشتباه مردم خودمون هست 

قیمت طلا بستگی به قیمت اونس جهانی و دلار دارهوقتی طلای جهانی به بالای ۳ هزار دلار و خود دلار ۹۳ تو ...

بنظرتون قیمت ماشینای داخلی چطور میشه توسال جدید

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

گرمی ۷

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
بیشتر ببینید