2777
2789
عنوان

دعا کنیا جنینم سالم باشه دارم میرم بیمارستان گریه امونم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 134 پست
اره نذاریا تا میری میگن معاینه بگو نه سونو کنیدقلبش نگاه کنید وپروژسترون وچیزای دیگه بدن. عصرم برو م ...

اخه ماهم بالا نیس چرا باید معاینه کنن چیو میخان ببین با معاینه نمیفهمم 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم تو ماشینم هنوزدکترم نمیدونم مطبش کجاس همش بیمارستان میرفتم کلا هفته ی بار میادببینم پیداش می ...

رابطه اصلا نداشته باش ان شالله از بیمارستان اومدی تا دکتر خودت پیداکن تا قبل عید برو پیشش‌

عزیزم دور ازجون سقط ادم بخواد کنه درد وحشتناک و لخته لخته خون میاد شدید .دلپیچه .دازم میگم که خیالت راحت باشه که طبیعیه‌.

نگران نباشه شابدم جفتت سرراهه که چیزی نیس

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه اصلا نداشته باش ان شالله از بیمارستان اومدی تا دکتر خودت پیداکن تا قبل عید برو پیشش‌عزیزم دور ...

ببین من ده سسال پیش سقط داشتم اولش لکه میاد بعد از درد زمینو گاز میگرفتم البته پوچ بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رابطه اصلا نداشته باش ان شالله از بیمارستان اومدی تا دکتر خودت پیداکن تا قبل عید برو پیشش‌عزیزم دور ...

کاش شمارشو داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین من ده سسال پیش سقط داشتم اولش لکه میاد بعد از درد زمینو گاز میگرفتم البته پوچ بود

من خواهرشوهرم دوسه بار سقط کرده .یعنی لخته لخته خون میومد ودرد شدید.تازه خودش بچه رو نمیخاست سقط کرد.

خودشم میگه واسه سقط دورازجون لخته لخته میاد ولی خون اینجوری بیاد بدون لخته چیزی نیس.

اون خواهرشم مثل شما شد گریه گریه گفت نترس سقط لخته لخته شدیذ میاد دیکه شیاف اینا زد تا بچه دنیا بیاد خداروشکر الان یکسالشه بچش.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

من خواهرشوهرم دوسه بار سقط کرده .یعنی لخته لخته خون میومد ودرد شدید.تازه خودش بچه رو نمیخاست سقط کرد ...

درسته ادم استرسی نیستم ولی خون دیدم انگار ب قلبم خنجر زدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنگ زدم همسرم خیلی خونسرد گفت دارم میام اصلا اثر نگرانی تو صداش نبود کاش نمیگفتم بهش

سلام خوبی چیشدع نگران شدم کجایی عزیزم؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
بیشتر ببینید

چه خونیه ینی ابکیه قهوه ایه خونقرمزه یا لخته است چه مدله میشه بگی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
بیشتر ببینید

شیاف داری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید

شیاف داری بزاری. حتما دوتا باهم مقعدی بزار همین حالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید

لابد کار سنگینی یا راه رفتی 

نگران نباش عزیزم خونسزد باش 

برو بیمارستان اگه نزدیک 

کری بیمارستان کمالیه کرج و‌بهت پیشنهاد میکنم خیلی خیلی خوب رسیدگی میکنن باامپول و رسیدگیشون 

خوبت میکنن و بیمه هم قبول میکنن دولتیه هزینه ایم نداره اصلا براااات 

برو اونجا خیلی خیلی راظین همه ازش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
لابد کار سنگینی یا راه رفتی نگران نباش عزیزم خونسزد باش برو بیمارستان اگه نزدیک کری بیمارستان کمالیه ...

سلام مهربونم نشستم دکتر بیاد 

هیچ کاری نکردم تا سر کوچه رفتم اومدم یهو دیدم خون صورتی قهوه ای اومد توش نقطه های خونی قرمزه دیگه همسرم از قضا داشت میومد خونه یک ساعت طول کشید برسم بیمارستان دل درد دارم

اصلا کار سنگین نکردم رابطه هم نداشتم ۵ روزه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام مهربونم نشستم دکتر بیاد هیچ کاری نکردم تا سر کوچه رفتم اومدم یهو دیدم خون صورتی قهوه ای اومد تو ...

خبرمون کن