2777
2789

دم عیدی همه مشغول خرید و آرایشگاه و هفت سین و اینجور چیزان منم در آستانه طلاق دوم 😔 

عوضی درخواستشو درست دم عید فرستاده تا دل منو خون کنه عیدی منم احضاریه دادگاهه چقدر کثافت و نفرت انگیزم واقعا 

هر دو طلاقم تو دوران عقد بوده  حتی دخترم و رابطه ای هم نداشتم هر دو در عرض چند ماه به طلاق کشید نمیدونم چی دارم که هیچ کس منو نمیخواد 

دومی واقعا سر هیچی ول کرد و رفت با اینکه شرایط خودش تعریفی نیست حتی یه مشکل جنسی هم داره ولی بازم منو نخواست 😔

الان شما هم فکر میکنین من چیم که دو بار طلاق گرفتم واقعا چه مشکلی دارم نمیدونم اصلا کاش یکی بود جوابمو میداد. مشاوره میرم میگن هیچ ایرادی نداری خیلیم سری آدمایی که قسمتت میشن ناجورن 

نه قیافه ام بده نه اندامم نه خانواده ام نه وضع مالی حتی الانم با این قیافه فلک زده ام بازم خواستگار برام پیدا میشه 

یجوری قلبم میسوزه که انگار چاقو توش فرو میکنن این بار درد طلاقم یه طرف بیشتر از این میسوزم که عوضی منو بد گول زد اینقدر خودشو خوب نشون داد اینقدر فیلم بازی کرد از کجا میدونستم قصدش اینه 

از خودم بدم میاد حالم به هم میخوره وقتی خودمو تو آینه میبینم حس میکنم یه موجود نفرت انگیز چندش بی لیاقتم 

حسرت زندگی مشترک تا ابد تو دلم موند لیاقت من همینه که آواره دادگاه بشم 

یه بار طلاق بسم نبود سر اونم بی نهایت اذیت شدم الان دوباره این دردو بکشم واقعا خدا چطوری دلش اومد باهام این کارو بکنه دیگه اسمشم نمیارم 

همه دخترای نامزد براشون عیدی میبرن اینم عیدی من بود 😔

وقتی دختری اسم هردوشون پاک میشه

بعدم چرا رل نمیزنی اول اشنا شی بعد ازدواج

دفعه بعد سریع عقد نکن هی شیش ماه نامزد باش بشناس طرفو

باهرننه قمری هم نرو تو رابطه 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه اینا دروغه که آدما تقاص پس میدن و کارما هست نه اصلا این دنیا هر کی هر کیه خدا هم کاملا بی عدالت 

من سر نامزد سابقم خیلی بهم ظلم شد خیلی التماس شون کردم حتی مهریه مو بخشیدم که زندگی کنم اما بازم قبول نکرد و به محض بخشیدن مهریه اقدام به طلاق کرد ولی چی شد دوباره من تقاص پس دادم واقعا چرا همیشه فکر میکردم چون اونا بد بهم ظلم کردن و خیلی سختی کشیدم خدا ازدواج دوم برام جبران میکنه نگو قراره بدتر از اون سرم بیاره 

خب عزیزم مگه اخر دنیاس؟

قسمتت نبودن که باهاشون زیر یه سقف بری 

اونا بی لیاقت بودن تو گناهی نداری 

ازت خواهش میکنم خودتو دست کم نگیر نگو دوبار طلاق گرفتم و...عین بار اولت برای خودت ارزش قائل شو

وقتی دختری اسم هردوشون پاک میشهبعدم چرا رل نمیزنی اول اشنا شی بعد ازدواجدفعه بعد سریع عقد نکن هی شیش ...

نه دیگه دومی پاک نمیشه یه بار این امکان هست 

دیگه ازدواج نمیکنم 

من باهاش آشنا شدم همینجوری زود عقد نکردم گولم زد 

چند سالته... شاید ساده ای گول میخوری سریع قبول می‌کنی

26

سریع قبول نکردم سه ماه آشنا شدم کلی حرف زدم باهاش 

فقط اشتباهم این بود نقطه ضعفمو بهش گفتم اونم عوضی بود ضربه شو زد بهم