2777
2789
عنوان

اقا سکه گرون شده اگ خواستید طلاق بگیرید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 123 پست
من میگیرم ازش حق وکاله هم نمیخامفقط سکه هارو نصف کنیمی فرصت طلایی چون نزدیک عیده گذاشتم جلو پاتون😂

حق الوکاله میگرفتی بهتر بود🙃

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو طلاق بگیر من کمکت میکنم نصف نصف

مجرد هستم 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
من میخوام اکانت مو بدم به فرد دیگه میخوام تاپیک هام پاک بشه میشه گزارش بزنی زدی لایک کن صلوات ...

سلام

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
سود کوتاه مدت رو وللش شما آینده رو در نظر بگیری حالا همون زمینت رو بعد عید ببین شده خدا تومن سکه همی ...

ممنون عزیزم 🙏 صرفا دوس دارم از تورم جا نمونم و پولم بی ارزش نشه ،خیالم راحت شد 

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

منم مجردم🤣

حیف شد😂

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
خودت مجردی ؟؟؟؟؟؟

بله

بیشتر ببینید