2777
2789

به همه داده به هرکس ک اطراف منه به راحتی به آب خوردن بدون دغدغه اونوقت من... خیلی اون چیزو میخواستم نداد دلم گرفته از خودمم بدم میاد ک حسودی می‌کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چله بگیر ماه رمضان هست دعا و نماز انشاالله قسمتت میشه

نمی‌خوام چرا خدا به همه آدمای اطراف من یه چیزی ک من خوشم میاد به راحتی میده اما به من همش باید دعا کنم من از همه مومن ترم نماز قضا ندارم اونا هیچ کدوم اینجوری نیستن اصلا با خدا کاری ندارن 

می‌دونم حالت گرفتس اما به حکمت خدا ایمان داشته باش و اصرار زیادی بر چیزی نکن منم از اصرار چندسال پیش ...

خیلی دلم میخواد یه پسر داشته باشم دلم برای پسر بچه می‌ره از داشتن دخترام ناراحت نیستم اما دلم میخواست پسرم داشتم خدا خودش بهم می‌داد بدون هیچ التماسی از اینکه بزور بخوام متنفرم 

نمی‌خوام چرا خدا به همه آدمای اطراف من یه چیزی ک من خوشم میاد به راحتی میده اما به من همش باید دعا ک ...

شاید وقتش نیست یا بصلاحت نیست دعا کن ولی خودتو بسپار به خدا،، بگو خدایا اگه به صلاحم هست ناامیدم نکن

توکل بر خدایت کن

خیلی دلم میخواد یه پسر داشته باشم دلم برای پسر بچه می‌ره از داشتن دخترام ناراحت نیستم اما دلم میخواس ...

عزیزم چله سوره محمد انجام بده انشاالله پسردار میشی من برای چندین نفر نائب چله شدم خداروشکر پسر دار شدن چهل روز پشت سر هم بخون

توکل بر خدایت کن

عزیزم چله سوره محمد انجام بده انشاالله پسردار میشی من برای چندین نفر نائب چله شدم خداروشکر پسر دار ش ...

من کلا زندگیم اینجوری هست از این ناراحتم ک خدا به همه داره حال میده به یکی پسر میده به یکی خونه میده به راحتی خدا کمکشون می‌کنه میگن خدا برات بچین واقعا براشون میچینه اما من دوتا چیز میخواستم هیچ کدوم نداد خیلی دلگیرم 

من کلا زندگیم اینجوری هست از این ناراحتم ک خدا به همه داره حال میده به یکی پسر میده به یکی خونه میده ...

توکلت به خدا باشه این سوره رو انجام بده یا نائب بگیر خیلی عالیه

توکل بر خدایت کن

خیلی دلم میخواد یه پسر داشته باشم دلم برای پسر بچه می‌ره از داشتن دخترام ناراحت نیستم اما دلم میخواس ...

مطمئن باش پسر داشتن به صلاحت نبوده فعلا

انشاالله صلاح خدا با خواسته تو یکی باشه 

از زندگی مردم خبر نداری چه به راحتی به دست میارن یا نمیارن 

خیلی چیزا بین خود ادم و خداست فقط