فقطخدا۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 243 عنوان خیلی حالم بده کسی هست کمک کنه 298 بازدید | 37 پست گروه خونی من A مثبت هستگروه خونی پدرمoمثبتمادرم bمثبت توی نت دیدم که پدر مادر با این گروه خونی امکان نداره گروه خونی بچه ب مثبت باشه توی تاپیک داستان زندگیم خیلی ها گفته بودند شاید بچه واقعی پدر مادرت نیستی 😭😢 وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار میکند. دیروز | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فقطخدا۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 243 به پدر مادرم دسترسی ندارم چجوری آزمایش دی آن ای بدم ؟ وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار میکند.
الیq عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1023 😂😂مگه فیلم هندیه منم Aمثبتم ولی نمیدانم مامانم و بابام چی بودن
فقطخدا۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 243 😂😂مگه فیلم هندیه منم Aمثبتم ولی نمیدانم مامانم و بابام چی بودن اگه کسی بخواد مسخره کنه یا زخم زبون بزنه تاپیکهای ترک کنه به اندازه کافی سر درد دارم و حالمن بده وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار میکند.
2247baranaaaa عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 709 حتما پدرتون o a هنوز گوشه ای از قلبم بابت چیزهای که حقم نبود و تجربشون کردم درد میکنه...این روزا آلزایمر درد نیست..درمانه
فقطخدا۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 243 چرا دسترسی نداری چهار ساله قهرم باهاشون و نرفتم خونه شون وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار میکند.
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 19045 والا منک خوشحال میشم پدر مادر واقعیم پدر مادر الانم نباشم😂🦦 •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○ بیشتر ببینیدبستن
فقطخدا۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 243 حتما پدرتون o a مطمیم پدرم I هست وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار میکند.
2247baranaaaa عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 709 پدرتون او خالی نیست هنوز گوشه ای از قلبم بابت چیزهای که حقم نبود و تجربشون کردم درد میکنه...این روزا آلزایمر درد نیست..درمانه
فقطخدا۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 243 پدرتون او خالی نیست Oمثبته وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار میکند.
nill_aan عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 1449 اگه کسی بخواد مسخره کنه یا زخم زبون بزنه تاپیکهای ترک کنه به اندازه کافی سر درد دارم و حالمن بده خواهر و برادری داری که بهشون دسترسی داشته باشی؟؟
2247baranaaaa عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 709 مطمیم پدرم I هست تو آزمایش مینويسن او خالی خب..ولی برای آزمایش ژنتیک بدی مثلا دقیق تر مینویسن..oa هنوز گوشه ای از قلبم بابت چیزهای که حقم نبود و تجربشون کردم درد میکنه...این روزا آلزایمر درد نیست..درمانه
فقطخدا۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 243 چهار ساله قهرم باهاشون و نرفتم خونه شون البته بهتره بگم خودشون باعث قهرم شدند وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار میکند.
فقطخدا۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 243 خواهر و برادری داری که بهشون دسترسی داشته باشی؟؟ نه همشون پیش پدر مادرم هستند و با من رابطه ندارند وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار میکند.