چطور آشپزی میکنید؟من بچه ام دو ماهشه اصلا وقت خالی ندارم کل وقتم با بچه داری میگذره اصلا نمیتونم به خودم و کارای دیگه برسم😭مامانم هر روز میاد میتونم غذا درست کنم بزور میخوابونمش بعدم نیم ساعته بیدار میشه شوهرمم یکسره سر کاره میاد خونه اصلا نمیمونه که بتونم غذا درست کنم با خودم فکر کردم تنها زمانی که میتونم با خیال راحت غذا درست کنم نصف شبه که اونم از خستگی قطعا میمیرم چون کلا تایم خوابم با بچه شاید ۳ یا نهایت ۴ ساعته که بخوام غذا درست کنم همونم نمیتونم🥲
منم باید همین کارو کنم پس تا بگذره یک دستی کارامو کنم😄
اره بخدا من هی نشستم دیدم خونمو گند برداشته شام و ناهار نداشتیم مورچه میزد خونمون اصلا نمتونستم دیگه.الان شبا که دستمو باز میکنم خیلی درد میکنه اما خب همین یکی دو ساله من انتخاب کردم که مادرش باشم اون که نمیفهمه کار خونه یعنی چی تنها پناهش منم.توام یه دستی کار کن خیلی سخته اما عادت میشه
عزيزم خسته نكن خودت رو .از با ميوفتي .تا ٤ ماه يا ٥ ماه كم كم همینه. روزهای جمعه شوهرت هست خونه كمك كنه بجه رو نكه داره تو غذا ببزي؟روزهای جمعه بساط غذای يه هفته رو بزار .نه زياد نه كم.برنامه بنویس جي مي خواهد بخوريد .جي كم داري .مثلا يه روز آبكوشت .يع روز قورمه سبزي يا قيمه جا به جا كن أين غذا ها رو .يه روز غذا نوني باشه مثلا جيكر با سيب زميلي سرخ كرده .كوشي جرخكرده با بياز و سيب زميلي نكيني.سوسيس سيب زميني .خوراك مرغ يا خوراك لوبيا سبز.بلو تن ماهي با سبزي بلو يا باشيويدبلو.بلو مرغ .بوره سيب زميني..... يه مدل سالاد مثلا سالاد شيرازي يا سالاد كاهو يا كلم .شور و ترشي همیشه خونه داشته باش .ليمو ترش داشته باش .ماست مواسير بزن توش بياز و سبزي معطر بزن كرم شه ماست اش هم جديده يا محلي باشه .مثلا مواد كوشتي درست كن مثل كوشي جرخكرده و مرغ تفت داده با بياز بزار تو فريز يه هفته در ميون درست كن تازه تازه باشه ساندويج تست درست كن يا توونو ساندويجي بنير بيتزا اينا بزن .سيبزميني با بنير درست كن بزاز لأي نون با خيار شور و سس ...فكر كنم أين غذا ها بدنباشه مهم اينه حتما برنامه هفتكي داشته باش و وسايل رو از قبل آماده محيا كن .يه روز جمعه كاري يه هفته رو بكن خلاص ماشي. يه وقتها هم نتونستي كاري كني غذا بكيريد .ديكه خدايي وضعيت جيب رو نمیدونم جه طوره ولي با برنامه باش و غذا هاي ساده لادست درست كن.
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
كاراي خونه هم با آرامش باش .با برنامه خودت رو خسته نكن و حتما هواست به خوابت باشه .حتما ويتامين استقاده كن و آبميوه بخور خدا رو شكر مامانت مياد بيشت. دستش رو ببوس.من بيجاره سومي رو تو راه دارم برام دعا كن دست تنهاي دست تنهااااااا خخخخخخخ
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .