2777
2789

بدنت از نظر بیولوژیکی استرس را شدید تر از همسرت حس می کند 

زنان حساسیت بیشتری نسبت به کورتیزول در مردان دارند 

به این معنی که همان عامل استرس زا که شاید تقریبا برای او بی اهمیت باشد ، می تواند بدن شما را به طور کامل وارد حالت جنگ یا گریز کند 👇👇

دختری با دنیای خود و قلبی مهربان 🌸🎊🎀دل تو امروزیه گلای کاغذی میخواد،،، دل من قدیمیه این گلا رو میده به باد. 

این به این دلیل است که هورمون های استرس شما به شدت تحت تاثیر تغییرات طبیعی هورمونی قرار دارند 

به همین دلیل ، بحث ها یا درگیری ها برای شما بسیار شدید تر به نظر می رسند و برای مدت طولانی تری در ذهن تان باقی می مانند 

دختری با دنیای خود و قلبی مهربان 🌸🎊🎀دل تو امروزیه گلای کاغذی میخواد،،، دل من قدیمیه این گلا رو میده به باد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتی تو همینم شانس نداریم ما خانوما

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

اگر نسبت به کورتیزول حساس تر از شریک زندگی تان هستید ، ممکن است این احساسات را نیز تجربه کنید :

احساس خستگی جسمی پس از یک بحث 

گریه کردن هنگام احساس ناامیدی (حتی اگر نخواهید )

دشواری در آرام شدن 

موج های ناگهانی اضطراب نسبت به مسائل کوچک 

تنش عضلانی که هرگز به طور کامل از بین نمی رود 

مشکلات گوارشی و نفخ 

تپش قلب پس از یک گفتگوی استرس زا 

نیاز به زمان بیشتر برای بازیابی از استرس 

مشکل در خواب ، حتی در صورت خستگی شدید 

نیاز شدید به اطمینان بخشی پس  از اختلافات 👇👇

درک اینکه واکنش بدن شما به استرس حساس تر از همسرتان است ، می تواند ناامید کننده باشد .

اما این یک نقص شخصیتی نیست 

شما از نظر بیولوژیکی طوری ساخته شده اید که تنش بیشتری را دریافت کنید 

به همین دلیل بحث ها برای شما سنگین تر به نظر می رسند ، مدت بیشتری طول می کشند و تاثیر بیشتری بر شما می گذارند 👇👇

کاهش سطح کورتیزول به بدن شما کمک می کند تا مقاومت در برابر تغییرات هورمونی را افزایش داده و سریع تر از استرس بهبود یابد .

به جای اینکه بعد از یک درگیری ، کاملا خسته ، مضطرب یا احساسی شوید ،

می توانید از چرخه ی اضطراب پس از بحث که شما را شب ها بیدار نگه می دارد ، جلوگیری کنید 👇👇

هنگامی که کورتیزول خود را کاهش دهید ،

مشاجرات دیگر ، انقدر به بدن شما فشار نمی آورند ،

و استرسی که برای روزها با خود حمل می کردید   دیگر شما را از نظر جسمی خسته نخواهد کرد