2777
2789
عنوان

خانومایی که میخواید خونه دار بشید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 58 پست
برات خیلی خوشحالم از خوشحالی اشک میریزمالهی شکر دعات مستجاب شد

ممنون عزیزم❤️

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

واقعا من توان آش دادن ندارم😔

خدایا یعنی من اینقد بنده بدی بودم که هرچی ازت خاستم ندادی؟ یعنی اینقد از من بیزاری؟ مگه من بندت نیستم چرا منو برای همیشه گذاشتی کنار؟ ای کاش منو به این دنیا وارد نمیکردی😔 وقتی خدایی به این بزرگی بهم پشت کرده از بنده‌هاش هیچ توقعی ندارم مگه چی ازت خاستم اینقد آرزوهای من برات سنگین بود؟ دلم ازت شکسته💔 خدایا مگه غیر از تو کیو داشتم که صدامو بشنوه 😭😭 ۲۲بهمن۱۴۰۳...

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو سال پیش نذر کردم اگه خونه دار شدیم شب اول محرم نذری بدم ، به به سال نکشیده یه خونه خوب ولی با قیمت خیلی مناسب خریدیم ، پارسال اولین نذرمو دادم امسال دومی رو میدم ایشالله

به به مبارک باشه چه عالی إن شاالله براتون برکت و شادی داشته باشه . منم آیه ی خانه دار شدن ( و قل رب ...

عزیزم این ایه رو در روز چند بار باید بگم؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

واقعا من توان آش دادن ندارم😔

منم در حد 3،4 کاسه میدادم گلم نیاز نیس برای 100 نفر درست کنی

حتی یه سال فقط یرای خودم و مادرشوهرم و مادرم درست کردم

امام حسن ع بخشنده تر از این حرفا هستن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من دو سال پیش نذر کردم اگه خونه دار شدیم شب اول محرم نذری بدم ، به به سال نکشیده یه خونه خوب ولی با ...

چه نذری دادین

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من دو سال پیش نذر کردم اگه خونه دار شدیم شب اول محرم نذری بدم ، به به سال نکشیده یه خونه خوب ولی با ...

خداروشکر انشالله پر از خیر و برکت باشه براتون

سلام دقیقا منم تجربه کردم چندسال پیش شب تولدامام حسن یجامراسم بوددوستم گفت امام حسن برای خونه خیلی مرادمیده دعاکن سال دیگه خونه داربشیم منم درعین ناباوری وبادست خالی دعاکردم سالی دیگه تولدامام حسن بهترین جای شهریه آپارتمان داشتیم

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

عزیزم این ایه رو در روز چند بار باید بگم؟

خانمی هر چقدر تونستین ذکر لبتون باشه . 

من هفت سال پیش 

سه تا چهار بار خوندم . 

امسال چون بچه کوچیک داشتم 

نظم خاصی نداشت 

موقع ظرف شستن ، قبل خواب ، بعد از نماز 

هر وقت فرصت میکردم 

اما از ته دل ، تاثیرش رو درک کردم 

از محال ،خدا برامون معجزه فرستاد